Šminka

MUŠKARCI ME VREĐAJU KADA ME VIDE UJUTRU POSLE IZLASKA: Od mene pomisle da je moja majka jer sam uveče neprepoznatljiva! (VIDEO)

Šminkerku na TikToku koja objavljuje snimke pre i posle šminkanja mnogi su optužili da je težak prevarant, a ona priznaje da je neprijatne situacije doživljavala i u svakodnevnom životu.

13.10.2022 12:36

MUŠKARCI ME VREĐAJU KADA ME VIDE UJUTRU POSLE IZLASKA: Od mene pomisle da je moja majka jer sam uveče neprepoznatljiva! (VIDEO)
Printskrin: TIK TOK/Анна Ярина

Mnogi bi se složili da se žene posle šminkanja totalno preobraze. Mejkap je u početku imao ulogu da ulepša i istakne najlepše delove lica, međutim, savremeno doba je pak dovelo do napretka i u oblasti šminkanja, tako da oni koji malo znaju o toj veštini mogu totalno njome da promene lični opis. Tiktokerka Ana Jarina je samo jedna od njih. Tu damu prati na društvenoj mreži više od 12.000 ljudi koji pokušavaju da otkriju cake kojima ona menja svoj izgled iz dana u dan. 

Ona se tako prvo pojavi vidno bez trunke šminke i frizure, recimo u kaputu leopard printa koji je zakopčan do grla. Često na postovima peva, a onda se u trenu pojavi totalno našminakna, mnogi bi rekli i transformisana. Za taj post dobila je oko 10.000 sviđanja, ali nisu svi komentari bili pozitivni. Reakcije su bile raznolike. Najčešće su pak bile konstatacije da su na video-snimku u pitanju zapravo majka i ćerka, prenosi Sun, navodeći da je Ana čak i sama priznala da je u pravom životu doživljavala takve reakcije od muškaraca koji su je uveče videli u jednom, a preko dana u drugom izdanju. 

Ana se na snimku pojavljuje u crnoj bluzi od tila, dok je šminka u vidu rozikastih nijansi, ajlajnera i vidnih veštačkih trepavica. Usne su takođe vidno veće, mada je to moguće postići olovkom koja se stavlja preko ivice usana i sjaja. Komentari koji su usledili bili su raznoliki. 

- Ovo uopšte nije ista osoba -

- Žena se ili podmladila aplikacijom u našminkanoj verziji, ili je učinila da izgleda starije u verziji pre toga -

- Očigledna je promena u predelu nosa koji ne može ovoliko uži da izgleda ni pomoću magičnog štapića, a kamoli šminke -

Jedna pratiteljka se zapitala kako takav efekat može da se postigne u realnom životu.

- Veoma lako, dovedi mamu i snimi je bez šminke, pa se potom pojavi ti našminkana -

- Ne moraš da dovoviš mamu, dovoljna će biti i starija sestra -

- Ukoliko dobro barata šminkom, može da učini da izgleda starije pre šminkanja -

Prisutne su bile i reakcije u kojima Anu optužuju da koristi filtere iili fotošop, bilo u verziji pre ili u verziji posle šminkanja.

Našli su se i šaljivi komentari:

- Zbog ovoga devojku posle prvog dejta odmah sutradan vodim na bazen -

- Ovo je pravi razlog zbog kog spavam sa devojkom iste večeri i dobro je prostudiram ujutru kada se probudi - 

- Najbitnije je kakva je devojka bez šminke -

Da li i vi mislite da je ipak u pitanju ista osoba i kako vam se sviđa transformacija?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)