VIP saveti

NAJVEĆI PREVARANTI INSTAGRAMA! Šokiraćete se kada vidite kako u stvari izgleda ovaj par ZA KOJIM SVET LUDI! (FOTO)

Tiktokerka Holi Kokeril, zvezda interneta, sada je stekla i svetsku slavu nakon što je odlučila da pokaže kako ona i njen partner zapravo izgledaju u realnom životu, čime je raskrinkala i sve druge lažnjake na društvenim mrežama.

25.09.2022 14:05

NAJVEĆI PREVARANTI INSTAGRAMA! Šokiraćete se kada vidite kako u stvari izgleda ovaj par ZA KOJIM SVET LUDI! (FOTO)
printscreen/tiktok

Poslednjih godina društvene mreže, a posebno Instragram, postale su mesto za prikazivanje navodno bajkovitih stilova života, izmaštanih uloga i nerealnih standarda lepote. Sve bi to možda i bilo prihvatljivo da nije čista laž.

Naime, koliko puta smo videli fotografije idiličnih parova savršenog fizičkog izgleda, kako devojaka, tako i mladića, bujne, idealno kolorisane i definisane kose, besprekornog tena, šminke koja je neprestano pod konac, mišića, odeće kao iz najekskluzivnijih butika... i to sve na turističkim destinacijama iz snova? Koliko puta je mnogima, a posebno pripadnicima mlađe generacije, palo napamet da bi želeli da budu baš na njihovom mestu i žive na takav način? Odgovor je jednostavan - na milione mladih ljudi širom sveta. 

Za sve one koje je frustriralo to što su daleko od ovih postavljenih standarda, tiktokerka Holi Kokeril ima za neke dobre, ali za neke možda i ne baš tako dobre vesti. Naime, ona je pokazala na svojim primerima da je gotovo sve ono što se na Instagramu prikazuje, pogotovo od strane poznatih ličnosti (čast izuzecima), čista laž ili što bi mladi rekli fejk.

Holi je zato odlučila da razotkrije istinu i prikaže nam koliko zapravo sve fotografije mogu biti montirane jednostavnim filterima i daleko od onoga što je u realnom životu. To je pokazala na svom primeru i na svojim fotografijama koje su dobijale po milion lajkova dnevno, istakavši kako je sve to jednostavno bilo inscenirano.

Pomoću jedne aplikacije i uz nekoliko klikova, sve fotografije, pa i snimci, mogu se korigovati do neprepoznatljivosti i toliko ispeglati da se čini da je lice neke osobe plastificirano. Podrazumeva se, koža je savršena i bez bora, usne pune i izazovne, kosa bujna (čak i kod pripadnika muške populacije), mišići istaknutiji, struk sužen, grudi izbačene... Zapravo, na ovaj način svako od sebe može napraviti Barbiku i Kena, a evo kako sve izgleda u praksi kada su u pitanju Holi i njen partner. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)