Ispovesti

DA LI STE IKADA VIDELI OVAKVU UČITELJICU? Podigla buru u školi: RODITELJI OČAJNI, A EVO I ZAŠTO! (FOTO)

Da se situacija u školama širom sveta promenila s godinama najbolji je primer mlada nastavnica likovnog koja nema problem da svoje adute pokaže u punom svetlu na društvenim mrežama.

31.08.2022 14:00

DA LI STE IKADA VIDELI OVAKVU UČITELJICU? Podigla buru u školi: RODITELJI OČAJNI, A EVO I ZAŠTO! (FOTO)
Instagram.com/toyboxdolzz

Svi pamtimo naše školske dane i profesorke, uglavnom po strogoći koju su demonstrirali tokom časova. Ipak, vremena se menjaju. Danas više gotovo da i nema osećaja strahopoštovanja, već nekih potpuno drugih stvari.

Tako je u jednoj američkoj školi mlada nastavnica likovnog podigla pravu buru. Naime, očigledno zadovoljna svojim bujnim oblinama koje ima, ona se ne libi da ih pokaže javno. Na svom Instagram profilu, Toj Boks Dols, koji je prikupio više od 870.000 pratilaca, ona često objavljuje fotografije iz učionice. Iako je i sam taj potez diskutabilan, to nije ništa naspram njenih seksepilnih izdanja u kojima se pojavljuje na časovima. 

Dok su pojedini roditelji hvalili učiteljicu zbog njenih objava, pojedine mame i tate smatraju da su te odevne kombinacije neprihvatljive.

- Vi ste u učionici i slikate se za Instagram sa stražnjicom u prvom planu. Pokazivanje fotografija u učionici sa stražnjicom u vazduhu je vrlo neprimereno - glasio je samo jedan od mnogobrojnih kritičkih komentara na njene objave, dok je jedna korisnica bila još direktnija.

 -Ta fotografija jednostavno izgleda ludo i izgleda kao da očajnički tražite lajkove - napisala je ona.

Učiteljica je uzvratila na komentare u videu na Instagramu braneći se i objašnjavajući zašto ono što nosi nema uticaja na njene nastavne sposobnosti.

- Videla sam neke muškarce kako govore neke lude, opake stvari, ali ja podučavam decu i nema osobe u učionici koja tako razmišlja. Ja sam stvarno dobra učiteljica. Učenici su mi tokom leta slali poruke tražeći od mene da im zadam domaće zadatke. Oni vole umetnost. Ja volim da ih  podučavam umetnosti. Volim da radim s decom na stvaranju umetnosti - objasnila je učiteljica protiv koje uprava škole nije pokrenula nikakav disciplinski postupak, iako su roditelji to zahtevali, tvrdeći da ona i te kako ima loš uticaj na njihovu decu. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (3)

Nikola

31.08.2022 16:29

Sta ovde ima .... debela krmca....

Tipična instagramuša

31.08.2022 18:56

Jezivo gadna žena! Nakaznog oblika I očigledno praznog mozga, a puna kompleksa! Instagram paćenica....

Dragi zeka

31.08.2022 19:21

Zar ne bi natavnica likovnog trebala da se razume u estetiku? Ovo što ona promoviše jednostavno nije lepo.