Zanimljivosti

Kim otkrila KAKO JE SMRŠALA da bi ušla u haljinu Merilin Monro!

Rijaliti zvezda je stesala svoju liniju, a sada je otkrila i kako je izgubila kilograme i u kakvom je stanju njen organizam!

07.08.2022 14:00

Kim otkrila KAKO JE SMRŠALA da bi ušla u haljinu Merilin Monro!
Profimedia

Svi znamo da Kim Kardašijan (41) ozbiljno shvata važnost dobrog izgleda, te mnoge nije začudila činjenica da se izgladnjivala kako bi jedva uspela da se uvuče u legendarnu haljinu Merilin Monro. Iako je Met Gala odavno prošla, kritike na njen račun se i dalje ne smanjuju, te je starleta rešila da svima otkrije kako je uspela da se reši neželjenih kilograma i da svima dokaže da nije ugrozila svoje zdravlje. Portal Srećna Republika vam otkriva o kako je to rijaliti zvezdi pošlo za rukom.

Naime, Kim je nedavno putem svojih Instagram storija prikazala test koji je uradila i koji je izmerio gustinu njenih kostiju i procenat telesne masti. Rezultati su otkrili da se starleta svrstava u kategoriju sportista. Merenja su pokazala da je smanjila procenat telesne masti sa 25 odsto, koliko joj je izmereno 10. maja 2021. godine na 18,8 procenata, koliko je prikazano na testu obavljenom 3. avgusta. U tom istom periodu ona je sa 56,3 kilograma sišla na 52 kila.

Osoba koja je vršila merenje joj je rekla da su njene kosti jače od 93 do 97 odsto populacije i to na osnovu parametara kao što su njene godina, pol i etnička pripadnost. Starleta je istakla i da nije izgubila na mišićnoj masi u poslednjih godinu dana. Kim je takođe otkrila da radi tretmane “Morfeus” laserom kako bi zategla stomak. Naznačila je da joj je to promenilo život, dok je za sam tretman rekla da boli, ali da je vredan te patnje.

U junu je Kim otkrila da je morala iz korena da promenu svoj stil života kako bi se uvukla u haljinu Merilin Monro za Met Galu. U maju je skinula više od 7 kilograma kako bi mogla da stane u legendarnu toaletu, a u intervjuu za jednu televizijsku emisiju je rekla da je od maja skinula još nešto više od 2 kilograma, čime je njen ukupan gubitak težine dostigao skoro 10 kilograma.

Kim je otkrila da je za potrebe Met Gale smršala u roku od tri nedelje i to tako što je izbacila ugljene hidrate i šećer. Naravno, ova njena izjava je bila žestoko kritikovana zbog poruke koju šalje, piše portal Dejli Mejl. Na pitanje o kritikama i šta misli o svemu, Kim je rekla sledeće:

- Na to sam gledala kao na ulogu. Stvarno sam želela da obučem tu haljinu. Bilo mi je zaista važno. To me je zapravo naučilo mnogo o mom načinu života i zdravlju i od tada sam nastavila da se hranim zaista zdravo. Za sada sam skinula oko 9 i po kilograma. Ne pokušavam da smršam više, ali imam više energije nego ikad. Šećer sam skoro sasvim izbacila iz ishrane i nezdravu hranu koju sam jela. Nisam ni bila svesna koliko je pržena hrane bila zastupljena u mom jelovniku. I potpuno sam promenila stil života - zaključila je Kim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)