Zanimljivosti

Da li biste je prepoznali? Ovo je ČUVENA LEPOTICA sa svega 14 godina! (FOTO)

Sofija Vergara važi za jednu od najlepših žena na svetu, a mnogi misle da su za njen savršeni izgled zaduženi plastični hirurzi i skupa kozmetika. Poznata glumica ih je demantovala jednom fotkom!

26.07.2022 21:00

Da li biste je prepoznali? Ovo je ČUVENA LEPOTICA sa svega 14 godina! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Kada god se spomene ime glumice Sofije Vergare, na pamet vam pada njen vatreni temperament, čuveni latino naglasak i njene obline. Već decenijama unazad ona važi za jednu od najzanosnijih dama u Holivudu. Njene obline su legendarne, a njena bujna kosa i savršene crte lica retko koga ostavljaju ravnodušnim.

Iako mnogi sumnjaju da je glumica imala malu pomoć u postiznju savršenog izgleda, jedna fotografija koju je nedavno objavila na Instagramu objasnila je sve. Portal Srećna Republika otkriva kako je ova zavodnica iz Kolumbije izgledala kao tinejdžerka.

Naime, Sofija je nedavno okačila fotografiju na kojoj ima sveg 14 godina i nosi atraktivni zeleni kupaći koji se pertla na grudima. Uz sliku je napisala Barankilja tokom osamdesetih i ja sa 14 godina. Ona je pritom aludirala na svoj rodni grad u Kolumbiji, ali je mnoge zbunio drugi deo njenog opisa, budući da devojka na slici izgleda poprilično “zrelo”.

Već tada se moglo videti da će Sofija kada odraste imate izražene obline, ali i da se njeno lice nije mnogo promenilo u odnosu na njen pubertet. Naravno, ova fotogarfija je u kratkom periodu pobrala more komentara i više od 307 hiljada lajkova. Komplimenti su samo pljuštali na sve strane:

- Tako si lepa!

- Ovako si izgledala sa 14? Pa ti si već tada bila prelepa!

- Zauvek prelepa!

- Prelepa još od malih nogu!

- Savršenstvo!

- Bog je stvarno bio velikodušan kada si ti u pitanju!

Mnogi se pitaju kako je moguće da neko izgleda ovako razvijeno i stasito kao tinejdžer, ali ako se uzme u obzir da je Sofija Vergara rasla u zemlji okupanoj suncem i Karipskim morem, dolazi se do zaključka da je ovakva klima samo pozitivno uticala na njenu zanosnu lepotu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)