Lice

OVA ŽENA JE ZAUSTAVILA STARENJE! Šta mislite koliko ima godina?

Mnoge dame će reći da im za dobar izgled treba dosta novca i stalna poseta kozmetičarima i stručnjacima za lepotu, međutim, jedna žena tvrdi da ona zna trikove za koja su potrebna minimalna finansijska ulaganja.

19.09.2022 17:00

OVA ŽENA JE ZAUSTAVILA STARENJE! Šta mislite koliko ima godina?
Printscreen/TikTok/agelessella

Iako će većina dama priznati kako se dobro nose sa svojim godinama, te da se ne plaše starosti, potajna želja svake od njih jeste da i dalje izgleda dobro kako godine odmiču. Naravno, složiće se mnogi da u to treba ulagati, a za dobre filere ili botoks nemaju sve žene novca, niti su odlučne da odu i urade takve itervencije na svojoj koži. Na pragu šeste decenije jedna dama je sa svojim pratiocima na TikToku podelila važne trikove koje koristi kako bi izgledala nekoliko godina, pa čak i decenija mlađe, uključujući i trik pomoću kojeg "podiže lice" i deluje mladoliko. 

Istakavši da sada izgleda bolje nego kada je bila u svojim tridesetim, Ela tvrdi da je zaustavila svoje godine i da mnogi misle kako je dosta mlađa. Ona, inače, na TikToku deli savete za mladolik izgled i tvrdi da se pored redovnog spavanja, konzumiranja velike količine vode i izbacivanja fast-fuda, pridržava još nekih pravila.

Promena frizure

Ovo je Tiktokerka navela kao prvo pravilo. Podrazumeva se, svi znaju da promena može osvežiti lik, pa tako nova frizura daje potpuno drugačiji, mladolikiji izgled ženi. Da li se radi o šišanju ili farbanju kose u drugu boju, sasvim je nebitno. Važno je napraviti neku uočljivu promenu koja će skrenuti pažnju sa vaših godina ili ustaljenog stajlinga.

Izbeljivanje zuba

Zdravi zubi i lep osmeh su veoma važni i ne treba posebno isticati da oni krase nečiji lik, te da govore dovoljno o pedantnosti i tome koliko neko brine o svom izgledu. Ela preporučuje da u kućnoj varijanti možete uz pomoć limunovog soka da izbelite zube i imate svetliji i blistaviji osmeh

Ažuriranje šminke

Većina žena ne obraća pažnju na šminku koju koristi, pa se neretko kod mnogih u neseseru nađe i ona koja je istrošena ili joj je rok prošao. Ukoliko vam je važno šta nanosite na kožu i trudite se da ona bude čista, treba redovno da menjate mejkap ili ga dopunjavate novim kako bi se izbeglo nanošenje onog koji je sakupio prljavštinu ili je dotrajao.

Prirodni "lifting lica"

Možda mnogima ovo nema smisla, ali činjenica je da vežbe utiču na gipkost i zatezanje kože, pa tako i one za lice. Ela navodi kako joj rutina vežbi za lice pomaže da održi mladolikost i da je sa njima krenula još u tridesetim godinama. Vežbe uključuju smanjenje "dvostruke brade" i uklanjaje nazolabijalnih bora. Zbog toga deluje mlađe nego što jeste, a to su primetili i njeni pratioci.

- Izgledaš kao da imaš 32 - prokomentarisao je jedan korisnik. 

- Imaš 52?? Kako?? - pitala je druga korisnica.

I mnogi drugi su joj smanjivali godine. 

Svako ulaganje daje rezultate, pa makar to bilo i kasnije. U slučaju ove dame ispostavilo se da je tako kada je izgled u pitanju, jer je Ela rekla da se posvećeno bavi vežbama za lice skoro dve decenije i one su joj pomogle da održi mladalačko i zategnuto lice.

Pošto su je mnoge žene zamolile da podeli svoju "tajnu protiv starenja" Ela je odlučila da sa svima podeli eliksir mladosti. Ona je, takođe, razvila šestonedeljni program za ljude koji žele da prate njenu rutinu i kako se bori protiv starenja, te na taj način žele da se podmlade. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)