Lice

Majka ju je ODVELA NA LIPOSUKCIJU KAD JE IMALA SAMO 14 GODINA! Upoznajte ženu koja je imala na stotine plastičnih operacija! (FOTO, VIDEO)

Mlada Ebi priznaje da je sada zavisna od intervencija, ali drugim devojkama širom sveta ima da poruči samo jedno.

03.09.2022 11:01

Majka ju je ODVELA NA LIPOSUKCIJU KAD JE IMALA SAMO 14 GODINA! Upoznajte ženu koja je imala na stotine plastičnih operacija! (FOTO, VIDEO)
Printscreen/吴晓辰Abby/Weibo

Potreba da budemo lepši nego što jesmo sasvim je u redu, ali ako nas to toliko opseda da na sebi želimo da promenimo svaki detalj na telu i licu, to je već zabrinjavajuće. Šta zapravo znači biti lep u očima drugih, veoma je diskutabilna stvar.

Nesigurnosti koje imamo uvek možemo sakriti garderobom, uz malo šminke ili ih jednostavno prihvatiti takve kakve jesu. Međutim, s tim se ne slaže mlada influenserka iz Kine koja se podvrgla stotinama estetskih operacija. S prvim intervencijama počela je već sa 14 godina, a čini se da njenom odlasku pod nož nema kraja. 

Devojka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Ebi, ima na milione pratilaca širom sveta, a čak i neke od uglednijih klinika za estetsku hirurgiju rado sarađuju sa njom. 

Abby/Weibo

Ebi je prošla dugačak put da bi izgledala kao zvezda nekih od najpoznatijih animiranih, crtanih filmova

Ona danas, kako se veruje, predstavlja nešto što se zove savršenstvo, ali iza nje je veoma dugačak put čestih intervencija i operacija. Čini se, ipak, da ona sama ni sada nije zadovoljna izgledom u potpunosti, čemu svedoče najaave na društvemim mrežama da želi da nastavi s promenama. 

Prvu operaciju Ebi je uradila sa samo 14 godina i nju joj je platila majka. Reč je o liposukciji butina koju je uradila jer je smatrala da se mnogo ugojila nakon hormonalne terapije koju je uzimala.

- Veoma sam se ugojila i nisam se osećala prijatno u svojoj koži - govorila je Ebi.

Međutim, kako je operacija dobro prošla i rezultati su odmah bili vidljivi, Ebi je počela da uočava sve više nedostataka na svom izgledu. Kako je objasnila, kao da su joj se otvorile oči i tek tad je shvatila šta sve još želi da promeni. Prvo je uradila korekciju "izduživanja lica", a zatim je ugradila silikonske implante u jagodice.

Abby/Weibo

Ebin poster nalazi se u mnogim klinikama za estetsku hirurgiju

- Posle operacija primetila sam da privlačim dosta pažnje, osećala sam se kao svetska zvezda. Nije me bilo briga šta ljudi misle o tome, operacije su postale moja opsesija - rekla je Ebi.

Nos je operisala čak šest puta, oči dvaput, lice i usne po tri puta, međutim, nije se tu zaustavila čak ni kada je davala pravo bogatstvo na novi izgled. Ebi se čak ni ne seća šta je sve operisala, ali veruje daje dala skoro milion dolara kako bi izgledala kao danas.

Iako je danas zavisna od operacija, influenskerka smatra da devojke ipak ne bi trebalo da slede njen primer i da počnu s korekcijama tako mlade.

- Operacije donose i veliki rizik, pa treba dobro razmisliti pre nego što se uputite ka operacionom stolu - naglasila je ona. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)