Ispovesti

Gordanu napustio muž KAD JE SMRŠALA 20 KILOGRAMA! Potresna ispovest obišla region, evo šta je sve preživela!

Jedna Splićanka podelila je sa javnošću kroz kakvu je torturu prolazila kada je rešila da se pozabavi svojim fizičkim izgledom zbog ozbiljnih upozorenja lekara.

01.09.2022 12:02

Gordanu napustio muž KAD JE SMRŠALA 20 KILOGRAMA! Potresna ispovest obišla region, evo šta je sve preživela!
shutterstock.com

Gordana Kralj iz hrvatskog grada Splita objavila je svoju ispovest koja je potresla, a ujedno i zgrozila region. Naime, ona nije ni slutila da će joj se 15 godina braka srušiti kao kula od karata nakon što je posle mnogo muke uspela da izgubi kilograme viška.

U svojoj bolnoj ispovesti Splićanka je otkrila sve strahote sa kojima se suočila, kao i činjenicu da je njen partner očigledno više voleo kako je ona izgledala dok je bila preterano gojazna - toliko da se u pojedinim trenucima teško i kretala. 

- Moj muž je veoma mršav i nizak čovek, pa sam se, kad smo se upoznali, šalila da ga zapravo uzbuđuje to što sam teža i što imam obline. Tada nisam ni slutila da se ne radi o šali i da je moj suprug ekstremni fetišista - počela je svoju priču Gordana.

shutterstock.com

Gojaznost je veliki problem današnjice

Njeni problemi počeli su kada je su joj lekari rekli da hitno mora da smrša zbog zdravstvenih problema, te da bi je njena kilaža od 137 kilograma mogla da je odvede u smrt. Uplašena prognozama lekara da neće doživeti ni 40. rođendan, Gordana je pribegla svim načinima kako bi smršala. Upravo tada je, kako je istakla, uočila neobično ponašanje svog supruga.

Naime, umesto da joj bude podrška, on ju je na sve načine sputavao u njenim namerama. Kako je ispričala prvo je pokušao da je namami da nastavi da jede ukusna jela, iako je bila na dijeti. Zatim je iz frižidera izbacio zdravu hranu, a na kraju je podigao frku oko toga što, po njegovom mišljenju, ona nije dovoljno jela.

Gordana je tajno nastavila da radi na mršavljenju i bukvalno se krila od muža, pa je nakon samo nedelju dana izgubila 7 kg. Posle dve nedelje smršala je ukupno 16 i to tako što je mužu govorila da se otrovala hranom.

- Neobična je stvar da se, kad sam izgubila prvih 20 kilograma, u meni nešto prelomilo. Postala sam hrabrija, samouverenija. Videla sam da počinju da me gledaju zgodni momci. Zato sam skupila hrabrost i mužu rekla sve što mislim o njemu. Nije to mogao da podnese, otišao je i više se nije vratio - zaključila je Splićanka.

Gordanina priča na kraju se završila je srećno i ona je, prema pisanju tamošnjih medija, uprkos razvodu, sada ispunjena i zadovoljna žena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)