Horoskop

LISTA NAJGORIH PARTNERA: Ovi su najlošiji ljubavnici zodijaka

Među znakovima zodijaka postoje oni koji su poželjni kao ljubavni partneri, ali i oni koje treba izbegavati u širokom luku. Za Blizance važi da su koketne prirode i da sa njima nije najzahvalnije upuštati se u ljubavnu vezu od koje puno očekujete. Evo i ostalih “uljeza”.

17.08.2022 20:30

LISTA NAJGORIH PARTNERA: Ovi su najlošiji ljubavnici zodijaka
shutterstock.com

Svima nama je često teško da procenimo ili prelomimo da li smo sa nekim kompatibilni za ljubavnu vezu i šta ta druga osoba očekuje od nas. Iako vi možda vidite svetlu budućnost sa trenutnim partnerom, on vas negde možda ima u glavi samo kao prolaznu avanturu I zabavu. Zato je najbolje uvek u startu "iskristalisati" šta ko očekuje, a ako ste i onda u nedoumici, možda vam ovaj mali “vodič” bude od pomoći.

Naime, u jednom istraživanju u kojem je učestvovalo 2000 ispitanika, njih 42 odsto se izjasnilo da se često vode horoskopom prilikom izboru partnera, dok je njih pola, oko 48 odsto, reklo kako konsultuje horoskop za savet koji se tiče njihovog romantičnog života.

pexels.com

Mnogi već na prvom dejtu vide da nisu kompatibilni sa određenim znakom

Rezultati istraživanja su iznenadili jer se većina ispitanih izjasnilo kako nikad ne bi bili u vezi sa prevrtljivim Blizancima, jer njih “bije” glas da su nestalne prirode. Pored njih u pet najnepoželjnijih znakova za vezu su se našli i emotivni Rakovi, zatim iskreni Bikovi, ali i prgavi Ovnovi i umišljeni Lavovi.

Jarac, Riba i Vodolija su znakovi za koje se kao “loše” partnere nije izjasnilo mnogo ljudi, što znači da oni spadaju u znakove koji su najpoželjniji za ljubavnu vezu, pored Strelca i Vage.

Znakovi s kojima ljudi ne žele vezu:

Blizanci – 42 odsto

Rak – 37 odsto

Bik – 36 odsto

Ovan – 34 posto

Lav – 31 odsto

Devica – 28 odsto

Škorpija – 24 odsto

Vaga – 22 odsto

Strelac – 17 odsto

Jarac – 16 posto

Vodolija – 10 odsto

Riba – 7 odsto

Da bi se utvrdila kompatibilnost određenih znakova, potrebno je uraditi natalnu kartu te uporediti osnovne odlike i osobine znakova. Ipak, ako biste se radije odlučili da se u ovom izboru vodite horoskopom, evo predloga kombinacija horoskopskih znakova koji se odlično slažu.

pexels.com

Postoje u horoskopu i kombinacije koje se ipqk odlično slažu

Ovan: Ovan, Strelac, Lav i Bik

Bik: Bik, Devica, Jarac i Škorpija

Blizanci: Blizanci, Vaga, Vodolija i Strelac

Rak: Rak, Ribe, Škorpija i Jarac

Lav: Lav, Ovan, Strelac i Vodolija

Devica: Devica, Bik, Jarac i Ribe

Vaga: Vaga, Blizanci, Vodolija i Ovan

Škorpija: Škorpija, Rak, Ribe i Bik

Strelac: Strelac, Ovan, Lav i Blizanci

Jarac: Jarac, Devica, Bik i Rak

Ribe: Ribe, Rak, Škorpion, Devica

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)