Horoskop

Ovim znacima zodijaka SUPERMESEC donosi VRELE promene u emotivnom životu!

Sa Venerom u Lavu 4 horoskopska znaka očekuje lepe vesti i promene na ljubavnom planu

12.08.2022 21:00

Ovim znacima zodijaka SUPERMESEC donosi VRELE  promene u emotivnom životu!
Pixabay.com

Pun mesec, odnosno supermesec koji smo rano jutros oko 03.35 imali na 19 stepenu Vodolije nekome je doneo nesanicu, glavobolju i nervozu, a nekima u narednim danima slede lepe vesti po pitanju ljubavi.

Kako ističu astrolozi, uz Veneru koja je juče zakoračila u Lava gde ostaje do 5. septembra pa 4 horoskopska znaka u narednim danima očekuju vrele lepe promene u emotivnom životu.

Srećna republika donosi koji su to znakovi zodijaka kojima će ljubav zakucati na vrata.

DEVICE

shutterstock.com

 

Posle brojnih zavrzlama i problema koje ste imali na polju ljubavi, konačno možete da odahnete. Stuži lepi dani i za vas. Ovo razdoblje za vas je dobar period za početak novih, sudbinskih veza. Samo ne upadajte u paranoju i ne analizirajte previše kako vi to umete.

STRELAC

shutterstock.com

 

Jupiter u vašem polju sreće najbolja je pozicija za ljubav. Mesec vam donosi lepo emotivno raspoloženje, osmeh neće silaziti s vašeg lica bez obzira na to da li ste već u vezi ili se nadate novoj ljubavi. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da obrate pažnju na nekog iz kruga prijatelja, čeka ih neko ko ih razume bolje nego što misle.

JARAC

shutterstock.com

 

Jarčevi se dobro osećaju i ovaj period treba da iskoristite za zasluženi odmor sa partnerom. Jarčevi koji su u ozbiljnoj vezi planiraće venčanje, a oni koju su već u braku mogu da računaju na lepe vesti po pitanju dece. Ne brinite za posao čeka vas unapređenje.

RIBE

shutterstock.com

 

Drage Ribe, Venera je uplovila u vaše prirodno 5. polje ljubavi, a vi već kao da ste na 7. nebu. Zato maksimalno uživajte i prihvatite sve darove neba. Ribe koje su već u vezi ili braku stalno se ljute na partnera jer se osećaju zapostavljeno. To je samo varka, znate vi dobro koliko vas voli i zato ne pravite dramu bez potrebe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)