Brak i veze

Muškarci mi se bacaju pod noge DOK IM NE KAŽEM KOLIKO IMAM GODINA! Ova žena je tiha patnja mnogih!

Dame se ne pitaju za godine, ali kada ih otkriju izgleda da mnogi beže. I pored toga što se veruje da današnji muškarci ne vide problem u tome da je žena starija od njih, jedna Tiktokerka je dokaz da to baš i nije tako.

31.08.2022 10:00

Muškarci mi se bacaju pod noge DOK IM NE KAŽEM KOLIKO IMAM GODINA! Ova žena je tiha patnja mnogih!
printscreen/tiktok/@princessaprilxo

Muškarci su, rekli bi mnogi, u velikom broju slučajeva malte ne zaluđeni idejom da budu damama koje su u godinama, te bez ikakvih predrasuda ulaze u vezu sa njima. To je otišlo toliko daleko da je gotovo postao i trend, pa se na duštvenim mrežama pojavio izazov koji podrazumeva objavljivanje muških priča sa željama da neko vreme provedu sa starijim pripadnicama nežnijeg pola. Činjenica je, međutim, da se mnogi ipak povlače kada se suoče sa realnom situacijom i upoznaju takvu ženu.

U to se uverila i Tiktokerka, koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao @princessaprilxo, a koja je objavila video objasnivši s čime se suočava kada upoznaje muškarce. Nije otkrila da li je u pitanju mlađa populacija ili generalno svi, ali je uglavnom primetila, kako tvrdi, da se muškarci očajnički zaljubljuju u nju i da žele vezu sa njom sve dok ne saznaju njene godine. A radi se o tome da je ona sada napunila 44.

Mlada žena zaista izgleda kao da je u dvadesetim i to je prilično laskav kompliment za nju, međutim, većina muškaraca ne vidi potencijalnu partnerku u njoj kada im ona otkrije da je zapravo mnogo starija od toga.

- Da, možda sam kuguarka, ali nemam problem sa tim - rekla je ona u jednom od svojih snimaka.

@princessaprilxoxo

did you know that asians dont raisin? ♬ original sound - Vicki Magyar

Odbijanje muškaraca je postala njena svakodnevica, a većina njenih pratilaca bila je zaprepašćena time kako ona izgleda. Ima i onih koji su iznenađeni činjenicom da je neko zaista odbija.

Takvo ponašanje pripadnika jačeg pola, njeni pratioci su povezali sa nezrelošću i okarakterisali takve muškarce kao "dečake".

- Starost je samo broj. Ono najvažnije je srce – napisao joj je jedan korisnik.

Neki su pokušavali da budu realni, ali su možda i preterali u tome.

- Još im se sviđaš, ali ukoliko razmišljaju o tome da žele decu jasno je da sa tobom to nije moguće – nadovezao se drugi.

Ipak, treba uzeti u obzir da ova žena objavljuje snimke i na njima ne deluje samo mlađe, već pokušava da prikaže i svoj mladalački duh kroz oblačenje. Čini se, međutim, da je uzalud.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)