Brak i veze

UPOZNALA SAM ČOVEKA NA TINDERU i prešla 11.000 kilometara da ga vidim: Nisam imala ideju šta će mi se dogoditi!

Neverovatna priča obišla je svet u trenu jer ono što je ova devojka doživela zvuči kao ostvarenje snova.

29.08.2022 12:21

UPOZNALA SAM ČOVEKA NA TINDERU i prešla 11.000 kilometara da ga vidim: Nisam imala ideju šta će mi se dogoditi!
Printksrin: metro.co.uk

Klodi O'Salivan podelila je sa čitavim svetom priču o tome kako je pronašla svog partera, otkrivši da, kada je dotad nepoznatog mladića upoznala na popularnoj društvenoj mreži Tinder, nije ni sanjala kakav joj je scenario život spremio sa njim.

Kao i većina ljudi, pogotovo onih iz mlađe generacije, besciljno je visila po društvenim mrežama listajući Tinder, dok nije naišla na Bredija sa kojim se "uparila" na toj aplikaciji. Kao i uvek, prvi utisak može da prevari, što je i kod nje bio slučaj, jer je videši njegove mutne fotografije čak želela da odustane od konekcije sa njim. Međutim, jedan smešan video koji joj je poslao taj momak, presudio je i naterao ju je da se predomisli i da ga ipak ostavi među pratiocima.

Klodi živi u malom irskom gradu Dingl i retko je koristila Tinder. Ipak, kada je sa Bredijem razmenila nekoliko šaljivih kratkih gifova, on ju je da li može da je doda na Instagramu. Upravo tada je videla ko je zapravo on.

Printscreen/Youtube/CWNS

Čim su se videli, između Klodi i Bredija pojavila se iskra

- Gledajući po prvi put neke njegove pristojne fotografije, duboko sam udahnula: bio je prezgodan. Amerikanac sa sjajnim osmehom i seksi tetovažama - istakla je Klodi. 

Razočaranje je, međutim, usledilo kada je saznala da njena simpatija nije iz Irske i da je tu na odmoru, a da živi čak 11.000 km daleko od nje - na Havajima. Kada su se dodali na Instagramu i razmenili nekoliko flertujućih poruka, Klodi je shvatila da nije nikakva šteta ćaskati sa zgodnim strancem, sve dok im poruke nisu postale učestalije i nisu krenuli da razgovaraju o svemu.

Bredi je radio kao lekar u američkoj vojsci, dok je Klodi bila zaposlena u lokalnom pabu. Onlajn veza se razvijala i nakon nedelju dana njih dvoje su dogovorili video pozivm, zbog čega je Klodi bila prilično uzbuđena i napeta. Za američke medije je rekla kako je shvatila da se zaljubila u njega kada joj je izveo pesmu na gitari preko video poziva kako bi probio led.

Iako nije putovala dalje od Londona, Klodi je odlučila da na Bredijev poziv ode na Havaje kako bi ga upoznala. Otac i sestra sa kojima je živela bili su joj podrška i ispostavilo se da je to bila njena najbolja odluka.

- Dao mi je cvetni venac, havajski pozdrav i oboje smo odmah osetili iskru. Brzo smo postali momak i devojka, a nedelju kasnije je došlo i do izjave ljubavi – priznala je Klodi.

Printscreen/Youtube/CWNS

Bredi i Klodi su proveli tri meseca na zajedničkom putovanju

Bilo je teško održvati vezu na velikoj udaljenosti, ali su oni planirali tromesečno putovanje na kojem su se još više zbližili, nakon čega je Klodi saznala da je trudna.

Zasad žive u Irskoj zbog pristupačnijeg načina života, ali planiraju preseljenje na Havaje. Brejdi radi kao muzičar, a Klodi u pabu. Dobili su dečaka i kako kažu, uživaju u životu.

- Nikada, nisam zamišljala da ću se zaljubiti i osnovati porodicu sa nekim sa drugog kraja sveta. Drago mi je što sam poslušala svoje srce – zključuje Klodi.

BONUS VIDEO:

                                                   

Komentari (0)