Brak i veze ODUŠEVILA SE KADA JE NAIŠLA NA SLATKOG TIPA NA TINDERU: Delovao je savršeno, onda je istražila njegovo ime i umalo vrisnula! (VIDEO) 23:00
Brak i veze "PA ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 39 GODINA?!": Lepotica odlučno brani ljubav prema bogatašu, u tome joj pomaže i majka (VIDEO) 20:00
Strast ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PODELILA SVOJA RANA ISKUSTVA: "Upoznala sam upoznala tog muškarca, imao je najbizarniji zahtev ikada, panika me je obuzela!" (FOTO) 20:54
Brak i veze TINA JE ZAVELA 20 GODINA MLAĐEG DEČKA: Detaljno je opisala šta joj on sve radi, usledila je burna reakcija javnosti (VIDEO) 20:57
Brak i veze OBJAVILA JE SNIMAK MUŠKARCA KOJI KOSI TRAVNJAK ISPRED NJENOG DOMA, A ONDA RAZOTKRILA NJIHOVU TAJNU: Godinama to traje, niko nije verovao da će se ovako nešto desiti (VIDEO) 15:01
Brak i veze ON JE NAJPOŽELJNIJI MUŠKARAC NA TINDERU: A sada je otkrio 3 svoje tajne i kako mu uspeva da osvoji tolike žene (FOTO) 18:01
Ispovesti SAZNALA JE DA JU JE MUŽ VARAO S NEBROJENO MNOGO ŽENA, a onda odlučila da se osveti i njemu i njima! Sve je pokazala na društvenim mrežama! (VIDEO) 14:01
Brak i veze ZBOG GREŠKE NA TINDERU MI SE ŽIVOT PROMENIO! Priča mame dvojice mladića šokirala je svet: Odletela sam za Njujork i tamo me sačekao on! 13:00
Strast SAZNALA SAM DA MI JE DEČKO OŽENJEN! Pozvala sam njegovu ženu, a NJENA REAKCIJA ME JE ZAPANJILA! 20:01
Brak i veze UPOZNALA SAM ČOVEKA NA TINDERU i prešla 11.000 kilometara da ga vidim: Nisam imala ideju šta će mi se dogoditi! 10:21