Brak i veze

"PA ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 39 GODINA?!": Lepotica odlučno brani ljubav prema bogatašu, u tome joj pomaže i majka (VIDEO)

Ljubav ne poznaje granice

20.01.2024 21:00

"PA ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 39 GODINA?!": Lepotica odlučno brani ljubav prema bogatašu, u tome joj pomaže i majka (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@cowboy.and.angel

Vilov i Dejvid su par koji deli velika razlika u godinama. Lepa plavuša ima svega 23 godine, a njen partner 39 više.

Gotovo svi parovi koje deli velika razlika u godinama su na meti osuda, pa ni Vilov i Dejvid nisu pošteđeni. Očekivano, optužuju je da je sa 62-godišnjim Dejvidom jer ima samo jedan motiv - novac, dok ona tvrdi da njih dvoje imaju "neverovatnu vezu".

Upoznali su se na Tinderu pre nekoliko meseci, a lepa Vilov već nosi veliki dijamantski prsten. Ovaj par redovno deli snimke iz svog života na društvenim mrežama, uključujući i video-snimak njihovog nedavnog odmora na Bahamima. Dejvid, koji se onlajn predstavlja kao „kauboj“, bavi se nekretninama, dok je Vilov odabrala muziku kao sektor u kom će se dokazati.

- Zaljubili smo se već posle sat vremena koje smo proveli na prvom sastanku – navela je Vilov i dodala da je Dejvid čovek njenog života sa kojim se savršeno razume na svim poljima.

Ali, zbog razlike u godinama ljudi na internetu redovno je optužuju da je isključivo zainteresovana za Dejvidov novac, posebno nakon što su počeli da žive zajedno samo dva meseca otkako su počeli da se zabavljaju. Ipak, Vilov tvrdi da nije bila upoznata sa Dejvidovim poslom, niti je znala koliko on zarađuje pre nego što se zaljubila u njega.

 

 

Dejvid je takođe bio zabrinut zbog razlike u godinama i plašio se da je Vilov možda premlada za njega. Međutim, nakon što je upoznao majku svoje devojke, ona ga je uverila da su se Dejvid i Vilov „sigurno poznavali u prošlom životu, jer u neverovatno kompatibilni“, pa je Dejvid popustio. On i njegova buduća tašta se odlično slažu.

Par već planira venčanje i razmišlja o tome da pozove porodicu i prijatelje na ceremoniju u Italiju, gde bi došli privatnim avionom. Za to vreme njihov TikTok nalog (zajednički, podrazumeva se) zatrpan je velikim brojem komentara.

 

@cowboy.and.angel Cowboy and Angel’s first trip to the Bahamas 🤠😇 #agegapcouple #agegaplove #agegaprelationship ♬ mona lisa - mxmtoon

 

- Zašto deda ljubi u usta svoju unuku?

- Super je dok ste oboje svesni da je ovo samo projekat...

- Da on nema novca, ona nikad ne bi bila sa njim.

- Deda, izgleda, hoće da ti da sav svoj novac u zamenu za ljubav...

- Baš vas briga šta drugi pričaju, bitno je da se vas dvoje volite.

- Tako ste slatki zajedno – samo su neki od komentara ispod snimaka koje Vilov i Dejvid dele na TikToku.

Uprkos brojnim neprimerenim komentarima, ovaj par je fokusiran na svoju ljubav, jer veruju da je jedino to ispravno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)