Brak i veze

SIN RUSKOG SENATORA OD 8. GODINE BIO JE ZALJUBLJEN U ZVEZDU FILMOVA ZA ODRASLE: Nakon 10 godina priznali su vezu, sada su otkriveni svi pikantni detalji (FOTO+VIDEO)

Vladislav Tjulpanov, još kao dečak sanjao je o tome da jednog dana osvoji Katju Sambuku, što mu je najzad i pošlo za rukom.

26.12.2023 22:00

SIN RUSKOG SENATORA OD 8. GODINE BIO JE ZALJUBLJEN U ZVEZDU FILMOVA ZA ODRASLE: Nakon 10 godina priznali su vezu, sada su otkriveni svi pikantni detalji (FOTO+VIDEO)
Instagram-vladislav_tulpanov1

Pod svetlima reflektora osvanula je neobična ljubavna priča o mladiću čije su dečačke fantazije postale stvarnost. Naime, Vladislav Tjulpanov (18), sin pokojnog ruskog senatora Vladima Tjulpanova, prvi put sa svega osam godina video je fotografije zvezde filmova za odrasle, Katje Sambuke (32) i zaljubio se. Možda je maleni Vladislav tada imao osam godina, ali 14 godina starija Katja 22.

Vladislav je bio fasciniran Katjom cele naredne decenije da bi joj bojažljivo, tek nedavno, poslao poruku i to putem Instagrama. Nije se ni nadao da će da mu odgovori, ali kada je to učinila, njegovoj sreći nije bilo kraja.

 

- Kada sam postao poznat, posalo sam joj komplimente na Instagram, na koje nisam očekivao ni da će odgovoriti. Smatrao sam da joj, kao i svakoj drugoj VIP ličnosti, asistent vodi društvene mreže. Zato sam ostao zapanjen kada mi je stigao odgovor od nje lično, na kome je pisalo: “Hvala. Dobrodošao na moj profil”. Tako smo otpočeli dopisivanje putem Instagrama, a prvi put videli smo se krajem aprila 2022. godine - objasnio je Tjulpanov junior, a o tome je pisao i Dejli star.

Vladislav ističe da kao dečak nije mogao ni da sanja o susretom sa poznatom Katjom o kojoj maštaju svi muškarci. Ipak, susret se desio i to 22. aprila 2022. godine, a ovom momku koji tek što je postao punoletan ne smeta ni njeno troje dece. Ipak, javnost nije mogla a da ne primeti da je nepune dve godine sa Katjom u vezi, znači da je on u trenutku njihovog susreta imao svega 16 godina, dok je ona tada imala 30.

- Naš prvi susret trajao je nekoliko dana, jednostavno nismo mogli da se rastanemo. Katjinu decu doživljavam kao svoju, posle 20 meseci veze. Mislim da to treba da radi svaki normalan muškarac. Ne treba da razdvaja ženu koju voli i njenu decu. Samo slabi i podli muškarci koji ne žele da snose odgovornost mogu da kažu: “Ovo nije moje dete. Obrazujte ga sami.” To znači da ne vole svoju partnerku - objasnio je ovaj mladić.

Par se još uvek navikava na zajednički život, a Vladislav uvek ističe da njegova draga nije zvezda filmova za odrasle već zvezda erotskih fotografija, takođe njena prošlost ga ne zanima.

- Provodim dosta vremena sa njenom decom. Šetamo zajedno i uvek negde idemo. Nedavno smo bili u cirkusu. Imamo sasvim normalan život, kao i svaka druga porodica. Ja tako volim da provodim vreme sa mojom porodicom, a to je Katja sa njenom decom - zaključio je ovaj mladić.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)