Zanimljivosti

ZAVODLJIVO BIKINI IZDANJE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG: Anica je 39 godina mlađa od glumca i izgleda kao model (FOTO)

Glumica je još pre godinu dana priznala vezu putem društvenih mreža.

10.10.2023 15:44

ZAVODLJIVO BIKINI IZDANJE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG: Anica je 39 godina mlađa od glumca i izgleda kao model (FOTO)
ST/Dragan Kadić, Instagram-anicalazicofficial

Kao bomba odjeknula je vest o tome da je slavni glumac Lazar Ristovski (70) u vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić.

Ristovski je ovu ljubav obelodanio na svom Instagram profilu gde je objavio njihovu zajedničku fotografiju. Dok su svi bili u prvobitnom šoku, naročito nakon informacija početkom prošle godine da se razveo od supruge, otkriveno je da ova ljubav traje godinu dana.

Instagram-anicalazicofficial

Lazar Ristovski sa devojkom Anicom Lazic

Anica je tada na Instagramu izjavljivala ljubav misterioznim L za koga se sada ispostavilo da je upravo Lazar. Par očigledno više nije želeo da skriva vezu koja je sada već u ozbiljnoj fazi, a njih dvoje jedno pored drugog blistaju.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je Lazar za "Blic". 

Mlada glumica je veoma aktivna na društvenim mrežama gde možemo videti fotografije sa različitih putovanja. Ono što je privuklo svima pažnju jeste njena prirodna lepota i izvajano telo poput onog kakvo imaju manekenke.

Anica često pozira u bikini izdanjima gde joj se ocrtava svaki mišić te nema sumnje da je svojom lepotom očarala Ristovskog. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)