Zanimljivosti

ADRIANA LIMA ZAPREPASTILA PUBLIKU U PARIZU: Reči koje je uputila jednoj devojci neće biti lako zaboravljene! (VIDEO)

Prilikom susreta sa fanovima na Nedelji mode u francuskoj prestonici, nekadašnja srpska snajka povukla je neočekivani potez.

07.10.2023 12:00

ADRIANA LIMA ZAPREPASTILA PUBLIKU U PARIZU: Reči koje je uputila jednoj devojci neće biti lako zaboravljene! (VIDEO)
Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

"Viktorijin anđeo" Adriana Lima oduzima dah gde god da se pojavi. Nekadašnja supruga košarkaša Marka Jarića sa kojim ima dve ćerke nedavno je po treći put postala majka, a poput većine žena posle porođaja, i Lima muči muku sa viškom kilograma. Zbog zaobljene figure, ali i navodnih korekcija na licu lepa Brazilka je često na meti hejtera.

Uprkos svemu tome, Adriana i dalje blista i pleni, što je dokazala i na modnoj reviji "Miu Miu", i to ne samo zbog izgleda, već i zbog gesta koji će se dugo prepričavati.

Tanjug

Adriana Lima je oduvek plenila pažnjom, gde god da se pojavi

 

Adriana se pojavila u predivnom sivom odelu, sa svedenom šminkom u prirodnom stilu i malom punđom. Vidno raspoložena i nasmejana krenula je ka svojim fanovima kako bi ih pozdravila. Među njima je bila i Lusi Dimitrova, influenserka sa TikToka koju prati skoro 200.000 ljudi. Oduševljena Adrianinim izgledom Lusi joj je ushićeno uputila kompliment.

- Velika je čast videti te u stvarnom životu. Toliko si lepa. Predivna si!

A onda se desilo nešto što bi malo ko mogao i da pretpostavi: Adriana se nasmešila Lusi i rekla joj kako je i ona lepa.

Egzotični izgled zanosne Brazilke nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a mnogi su se poput ove tiktokerke uverili da je Adriana lepša uživo nego na fotografijama. Iako "gazi" petu deceniju života, Lima i dalje može da parira daleko mlađim koleginicama.

Snimak prirodne Adriane koja se u javnosti ponaša poput "devojke iz komšiluka" nije ostavio ravnodušnim ni korisnike TikTok mreže.

- Kada bi me Adriana nazvala lepom, umrla bih.

- "I ti", zamisli...

- Videla sam je u Kataru, ona je pravi anđeo. Božanstvena je.

 

 

- Ja sam zaljubljena u ovu ženu.

- Zamisli da te Adriana nazove "lepom", čoveče! Samopouzdanje bi mi tako skočilo - bili su neki od komentara ispod snimka koje je Lusi Dimitrova podelila na TikToku.

Mnoge je oduševio manekenkin pristup ovoj devojci, a posebno činjenica da joj je pred svima uputila kompliment. "Viktorijin anđeo" definitivno ne pleni samo na pisti, već i lepim manirima i ljubaznošću koja, nažalost, nije svojstvena svim javnim ličnostima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)