Zanimljivosti

"TI DEVOJKO VIŠE NE LIČIŠ NI NA ŠTA": Ivanu Bum Nikolić fanovi napali zbog najnovije promene izgleda, ne štede reči (FOTO)

Nekadašnja članica grupe Hjurikejn odlučila se da minimalno koriguje nešto što ju je učinilo mlađom za celu deceniju!

03.10.2023 14:30

"TI DEVOJKO VIŠE NE LIČIŠ NI NA ŠTA": Ivanu Bum Nikolić fanovi napali zbog najnovije promene izgleda, ne štede reči (FOTO)
ATA images

Pevačica Ivana Nikolić (28) je atraktivna Nišlijka koja je veću pažnju javnosti stekla još kao deo grupe "Hjurikejn". Tada je zajedno sa Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević predstavljala Srbiju na Evroviziji, a devojke su tada stekle brojne simpatije, kako predstavnika naše zemlje, tako i širom sveta. Pevačica važi za veoma zgodnu, zahvaljući čemu je od samog starta privukla veliku pažnju muškaraca, međutim, zbog izgleda je često nailazila na osudu vokalnih sposobnosti. 

Dame s druge strane umeju često da ostave brojne komentare na njenim profilima po društvenim mrežama, a kako je pojedine obožavaju, tako druge smatraju da ona ne liči na sebe od početka karijere. Nisu usamljena mišljenja da je Nikolićeva primetno uradila navodno “previše” korekcija. Ivana je nedavno tako rešila da skrati kosu i povrati joj sjaj. Mnogi su joj zamerali upravo ovu nadograđenu kosu koja joj je davala navodno “lažni” izgled. 

Ivana je tako iz Splita, gde je očigledno na nastupu, objavila selfi iz hotelskog toaleta, a razlika na njenoj kosi je primetna. Ona više nema dužinu koja je dosezala njenih kukova, već se ošišala na neku srednju dužinu. Mnogi smatraju da ju je ova frizura značajnije i podmladila. Ona ima tek minimalno šminke na fotografiji, dok su primetne “začešljane” obrve kao najnovija metoda njihovog sređivanja. Karmin s druge strane nije izostao.

Ma koliko se trudila da istakne novu frizuru, mnogima je pogled privukao jedan drugi detalj, a u pitanju je njen bujni dekolte. Naime, pevačica je na sebi imala ili jednodelni kupaći ili sportsku majicu koja je isticala njene grudi. 

- Novo - kratko je napisala ona u opisu fotografije.

 

 

Objava je u trenu dobila više od 14.000 sviđanja na Instagramu, a reakcije su se smenjivale.

- Najleša pevačica, najveće harizme.

- Nova frizura ti odlično stoji!

- Vau, kakva promena, kakva kosa!

- Punoooo bolje od onih nadograđenih i umetnutih krajeva!

- Frizura je fenomenalna, a ti si ubedljivo najse*sipilnija žena u Srbiji!

- Ti, devojko, ne ličiš više ni na šta - smatrali su pojedini, aludirajući na pojedine korekcije koje je Nikolićeva navodno uradila.

Ivana, kao i uvek, nije odgovarala niti na komplimente, niti na zlurade komentare. Međutim na jednoj od njenih priča na Instagramu je osvanula fotografija koju je postavio neko od fanova, a na kojoj je ona bez trunke šminke.

- Hejteri bi rekli da nemam slike bez šminke - poručila im je Ivana fotografijom na kojoj je vidno bez trunke ikakvih kozmetičkih proizvoda.

instagram-ivana_boom_nikolic

Ivana Nikolić bez šminke

BONUS VIDEO:

Komentari (0)