Zanimljivosti

CRVENOKOSA BUNTOVNICA SA CIGARETOM U USTIMA: Transformacija Ivane Peters o kojoj svi govore(FOTO)

Pevačica je tokom karijere imala različite faze.

25.09.2023 11:00

CRVENOKOSA BUNTOVNICA SA CIGARETOM U USTIMA: Transformacija Ivane Peters o kojoj svi govore(FOTO)
ATA Images

Pevačica Ivana Peters (49) nekada je rame uz rame sa Gocom Tržan bila vodeći vokal benda Tap 011. Posle raspada grupe karijeru je nastavila u bendu “Negativ”, dok se njen glas i dalje smatra za jedan od najboljih na prostorima naše zemlje. Njen izgled pretrpeo je brojne promene. Mnogi je pamte kao vatrenu zgodnu crnku koja je harala scenom devedesetih. U međuvremenu se posvetila odgajanju ćerke koju sada godinu dana deli od punoletstva.

Imala je razne promene u stilu oblačenja, pa smo imali prilike da je vidimo i kao buntovnicu, a njeni fanovi su se složili da je uvek izgledala kao svetska zvezda.

Ivana s vremena na vreme objavi fotografiju iz mladosti, a tako je bilo i ovaj put. Ona na fotografiji čak drži cigaretu u uglu usana, dok ima crvenu kosu koja je zakačena šnalicama i pozira u kariranoj crveno-beloj košulji. Nije poznat tačan period kada je ova fotografija i nastala, a pevačica je kratko uz nju napisala: “Šta je bilo?”

Pratioci su rado dočekali ovu objavu i prisetili se perioda kada je Ivana bila riđokosa.

- Riđa Ivanka!

- Lutka.

- Ivana ti si zvezda, svakako.

- Au, davno ovo beše, ali ista si!

- Blistaš!

Poznato je da se Ivana imala oscilacije u kilaži nakon porođaja, mada bi joj i danas na izgledu mnoge dame pozavidele, a posebno na energiji. Naime, Petersova je smršala u poslednje vreme bar 10 kilograma, a na tome ne planira da se zaustavi. Razlog za mršavljenje nije bio nimalo lep, naime, pevačica je imala operaciju žuči.

- Morala sam na operaciju i zbog svega toga sam dosta smršala. Posle intervencije sam od lekara dobila spisak šta smem da jedem, tako da sam se prilagodila drugačijoj ishrani. Međutim, posle operacije žuči ništa nisam mogla da jedem. Onda sam počela da uzimam više manjih obroka dnevno i to mi je ubrzalo metabolizam. Bila sam na detoksu, spremala sam sve obroke na vodi i jela uglavnom čorbasto. Sutlijaš sam spremala sa vodom umesto sa mlekom, a jela sam i dosta voćnih kompota. Bukvalno sam živela na čorbicama sa povrćem i mesom, samo to mi je prijalo. Tako sam skinula deset kilograma, a planiram još pet - objasnila je ona svojevremeno.

 

 

Ivana je dugo mučila muku sa viškom kilograma, a nije se libila ni da javno govori o tome.

- Poslednjih deset godina bila sam veoma nezadovoljna kada sebe vidim na televiziji ili u novinama. Nikako nisam uspevala da skinem višak koji sam dobila posle porođaja. Išla sam i u teretanu, kad god sam imala vremena. Volim da vežbam, ali nisam dugo, jer sam preležala koronu, tako da sam napravila malo dužu pauzu - objasnila je pevačica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)