Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ NIKAD IZAZOVNIJA: Raskopčala sako pa usijala mreže svojim prirodnim bujnim oblinama, stranci odlepili na našu lepoticu (FOTO)

Udovica Olivera Ivanovića dugo je tiha patnja mnogih muškarca koji su neutešni jer je njeno srce zauzeto.

15.09.2023 09:35

MILENA POPOVIĆ NIKAD IZAZOVNIJA: Raskopčala sako pa usijala mreže svojim prirodnim bujnim oblinama, stranci odlepili na našu lepoticu (FOTO)
Instagram-milena_bogdan

Udovica političara Olivera Ivanovića, Milena Popović, često je aktivna na društvenim mrežama. Ova dama važi za ženu bez dlake na jeziku, a na njenom Instagram profilu često postavlja objave kako sa poslovnih dešavanja, tako i iz privatnog života, pa nije ni čudo što broji 114.000 pratilaca.

Popovićeva najčešće objavljuje selfije, a tako je bilo i ovog puta. Lepa crnka slikala se dok je bila u automobilu. Ona je prepoznatljiva po gustoj crnoj talasastoj kosi, ali ovog puta odlučila je da napravi presedan, te je kosu podigla u opuštenu punđu. Šminka u vidu crne senke koja je istakla njene lepe oči i neutralni karmin nisu izostali, a mnogi su prokomentarisali da je podignuta kosa još više istakla njenu lepotu.

Milena je imala beli sako, ispod koga je ponela crnu majicu od čipke koja je dodatno istakla njen bujni dekolte i rasplamsalo maštu brojnih muškaraca koji je prate na mrežama. Ređali se se komentari na raznim jezicima, ruskom, engleskom, francuskom, turskom, a bilo je čak i bračnih ponuda, kao i javnih izjava ljubavi.

Mnogi su ostavljali tužne “smajliće” uz konstataciju da je zgodna crnka nažalost zauzeta. Podsećamo, ona je u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem, a nakon što je obelodanila ovu vezu podigla se velika prašina u javnosti. Milena je više puta istakla kako joj je upravo Igror vratio osmeh na lice, pa tu više nema mesta ni za kog drugog.

Fotografija na kojoj se Milena uslikala u automobilu u trenu su dobile oko 8.000 sviđanja, a usledilo je na stotine komentara.

- Milena, zašto si toliko lepa? - pitao ju je izvesni Rus.

- Pozdrav iz Banjaluke za najlepšu ženu.

- Srećno, slatkišu - poručio joj je gospodin iz Turske.

- Lepa, hrabra i voljena žena - komentarisale su i dame.

- Lepota naše Srbije.

- Ćao Milena, svi komplimenti - poručio joj je jedan Italijan.

- Ti si uzvišeno lepa, prilično se*si i zavodljiva, ljubim te - reagovao je izvesni Francuz. 

- Malo je reći vauuu.

- Lepa, ali tuđa.

- Najlepša i najseksipilnija žena Srbije bez kokurencije - poručio joj je jedan Eglez.

- Pozdrav za najlepšu ženu.

- Anđeoski lepa žena, nije ni čudo što su pojedini ljubomorni! - bili su samo neki od komentara na njen post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)