Zanimljivosti

ISPLIVAO DETALJ NA DNU LEĐA DANIJELE DIMITROVSKE: Svi su se pitali da li je zgodna voditeljka imala donji veš ili ipak ne! (FOTO)

Bivša manekenka objavila fotografije u haljini koja je više okrivala nego pokrivala.

13.09.2023 18:00

ISPLIVAO DETALJ NA DNU LEĐA DANIJELE DIMITROVSKE: Svi su se pitali da li je zgodna voditeljka imala donji veš ili ipak ne! (FOTO)
ATA images

Bivša manekenka Danijela Dimitrovska posle razvoda od voditelja Ognjena Amidžića upustila se u voditeljske vode, a izgleda da joj se smeši sjajna karijera i na ovom polju. Ona vešto balansira oko obaveza prema sinu i opremanja njihovog doma.

Na jednoj od poslednjih objavama na Instagramu zgodna Danijela se slikala u dugoj svilenoj haljini koja je istakla svaki delih njenog tela. 

Svilena haljina na tanke bretele koja je bila u oker boji sa visokim sjajem, a uz nju je obula duge čizme od prevrnute kože. Iako su mnogi primetili da čizme ne idu uz ovu elegantnu toaletu nije ostao neprimećen jedan detalj koji je svima privukao pažnju. naime, na drugoj slici ona je pokazala otvorena leđa pa je bilo jasno da ispod haljine ne nosi brushalter. 

Međutim, izrez na leđima je bio dublji nego inače pa su se mnogi zapitali da li je Danijela uopšte imala donji veš ispod toalete. 

Objava je u trenu dobila više od 6.000 sviđanja, a komentari su se ređali.

- Prelepo. samo nekako uz tu haljinu mi ne idu čizme? Kontam kraća svilena haljina ili duga uz fine sandale. Mada, sve smo mi žene modni vrisak.

- Sijaš devojko. Samo napred!

- Savršeno lepa žena.

- Kraljevska boja stolice za kraljicu imidža.

- Najlepša žena bez konkurencije.

- Ma pusti stolicu, odakle je ta haljina?

- Kraljevski izgledaš! - bili su samo neki od komentara na njen post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)