Zanimljivosti

KO JE TAJNA LJUBAV DRAGANE MIĆALOVIĆ: Jedna fotografija odala je glumicu, o ovome bruji internet (FOTO)

Glumica privlači veliku pažnju gde god da se pojavi, a zbog manekenskog tela njeni pratioci mešaju profesiju kojom se ona bavi.

12.09.2023 18:00

KO JE TAJNA LJUBAV DRAGANE MIĆALOVIĆ: Jedna fotografija odala je glumicu, o ovome bruji internet (FOTO)
afp/caslav vukojicic

Glumica Dragana Mićalović (32) pokupila je simpatije gledalaca igrajući u brojnim domaćim serijama. Možda je u početku javnosti bila interesantna kao mlađa sestra poznate glumice Slobode Mićalović, ali gluma i lepota, kao i gracioznost su je ubrzo izdvojili kako od Slobode, tako i iz mase drugih glumica. Mlada glumica je skorije na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji imala i svoju prvu filmsku premijeru, tako da sada može da stane rame uz rame uz brojne doajene našeg glumišta.

Mićalovićeva sve češće dobija komplimente na račun svog glumačkog talenta, ali nisu retke ni salve pohvala koje redovno uslede na račun njenog izgleda. Dragani nije strano da objavi svoje fotografije bez trunke šminke i filtera. Budući da voli more i leto, ona je prosledila serijal svojih fotografija u kupaćem kostimu, a njeni pratioci kojih broji 337.000 bili su oduševljeni njenom prirodnom lepotom.

Glumica je objavila fotografije na kojima pozira za selfi, setno sedi na obali, ali tu je ona gde je fotografisana kako izlazi iz vode u kupaćem kostimu. Fotografija je u pravom smilsu reči istakla lepotu skladnog tela Mićalovićeve. Kupaći je bio duboko izrezan u predelu bokova pa su do izražaja Draganine vitke noge.

Mićalovićkin Instagram nalog je u trenu bio preplavljen komentarima. Fotografije su dobile više od 6.000 sviđanja, a njeni pratioci su očigledno bili toliko zbunjeni njenom manekenskom linijom da su usledili komentari poput ovih:

- Najlepša manekenka - glasio je jedan od komentara, iako se Dragana nikada nije bavila manekenstvom. 

Ljubav je možda razlog zbog kog glumica ovoliko blista, a to je i ona potvrdila.

- Jer je ljubav za sva vrata ključ - napisla je ona u opisu objave.

 

Njeni pratioci nisu štedeli na komplimentima.

- Samo da nam je mora i ljubavi, jer u tim slanim kapljicama mora ima toliko slatkih uspomena.

- Nevesta Jadrana!

- Magična žena.

- Najdivnije biće u celom Univerzumu.

- Niko nije divniji od nje.

- Kidaš, devojko!

- Nestvarna u svojoj jednostavnosti, savršena. Svu lepotu života u sjaju oka želim ti.

- Prosto ne znam šta da kažem o tvom izgledu, toliko je savršen, da nemam reči kojima bih to mogao da opišem - ređale su se reakcije.

 

Inače, nakon raskida sa Stevanom Puriće, Dragana je dugo bila sama, te se posvetila karijeri.Polovinom leta pak mediji su objavili da je glumičino srce ponovo zauzeto. Njen novi izabranik navodno je Uglješa Novak koji se bavi advokaturom a čije je fotografije objavljivala tokom odmora.

instagram.com/hipokampelefentokamela

Dragana i Uglješa

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)