Zanimljivosti

"ŠTA JOJ JE OVO NA NOGAMA, JEZIVO": Fotografija Marijane Mateus podelila javnost, dok joj jedni šalju ponude za brak drugi se zgražavaju (FOTO)

Kreatorka poznata po svom širokom osmehu ponovo je uzburkala strasti na društvenim mrežama.

06.09.2023 21:05

"ŠTA JOJ JE OVO NA NOGAMA, JEZIVO": Fotografija Marijane Mateus podelila javnost, dok joj jedni šalju ponude za brak drugi se zgražavaju (FOTO)
Vladimir Lukić

Bivša žena biznismena Miodraga Kostića i bivšeg nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, kreatorka Marijana Mateus (51) ne prestaje da intrigira javnost putem društvenih mreža. Poznata Novosađanka je na svom Instagram nalogu ovog puta objavila serijal fotogtrafija, a malo je reći da su njeni pratioci oduševljeni ovim izdanjem.

Dizajnerka je zagazila u šestu deceniju, ali pleni vitkim stasom i mladalačkom lepotom na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe dame. Ovoga puta ona se pojavila u lepršavoj crnoj kratkoj suknji i topu. Po gornjem delu ove kreacije bili su prišiveni veliki kristali u crnoj boji. Akcenat je bio i na izboru obuće za koji se Mateusova opredelila.

Marijana je ponela crne kožne sandale koje su bile ogromnih platformi. Ne samo što su imale veliku štiklu već je cela platforma bila bar 10 cm visoka. Mnogi su se zapitali kako zgodna dizajnerka hoda u njima, a fotografije su uslikane dok je ona sedela i to pored bazena.

Kreatorka je zauzela sedeći stav u kome je prekrstila noge koje su zbog ultra kratke suknje došle do izražaja. Ovo je izazvalo salvu komentara na njenom Instagram nalogu. Muškarci su joj pisali hvalospeve na račun njenog besprekornog izgleda, dok dame nisu u potpunosti razumele izbor obuće za koji se Marijana opredelila. Bračne ponude nisu izostale, a izgleda da je ova žena decenijama tiha patnja mnogih.

 

 

Fotografije su u trenu dobile na hiljade sviđanja, a komentari su se ređali.

- Se*si, kao i uek.

- Boginja lepote.

- Prava princeza, savršenstvo bez konkurencije!

- Svetska, a naša.

- Neverovatna žena.

- Marijana ubijaš me poslednjih 20 godina. Udaj se za mene!??? Leto bi nam bilo usred zime!

- Prelepa si, toliko te volim, udaj se za mene! - smenjivale su se bračne ponude.

Uvek se nađe nekolica žena koje ne dele mišljenje jačeg pola, bar kada je trenutni izbor Marijanine obuće u pitanju.

- Šta joj je ovo na nogama? Jezivo!

- Ona se malo pogubila sa oblačenjem - smatrale su neke dame.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)