Zanimljivosti

NINI BADRIĆ NA LETOVANJU VETAR ZADIGAO HALJINU, PA POKAZALA I VIŠE NEGO INAČE: Fanovi u neverici gledali u ovaj prizor, jedan komentar posebno je privukao pažnju (FOTO)

Hrvatska pevačica sitno broji do kraja odmora odakle sa javnosti deli impresije.

06.09.2023 11:48

NINI BADRIĆ NA LETOVANJU VETAR ZADIGAO HALJINU, PA POKAZALA I VIŠE NEGO INAČE: Fanovi u neverici gledali u ovaj prizor, jedan komentar posebno je privukao pažnju  (FOTO)
ATAImages

Pevačica Nina Badrić (51) decenijama je na muzičkoj sceni i o njenom privatnom životu se dosta pisalo u medijima širom regiona. Najviše pažnje privukao je njen brak sa biznismenom Bernardom Krasnićem, međutim, on je trajao samo tri godine i razveli su se 2006. godine. Od tada lepa Hrvatica krije privatni život kao zmija noge, dok je ni budno oko paparaca nije uhvatilo u zagrljaju nekog muškarca.

Misteriozna Badrićeva zagazila je i u šestu deceniju, a prema mišljenju mnogih sve je lepša i lepša. Hrvatsku pevačicu na Instagramu bezmalo prati pola miliona ljudi, a komplimenti pristižu na račun izgleda i glasa sa svih strana sveta, a kako od muškaraca tako i od dama. Tako je bio i sada slučaj.

Nina prve dane septembra provodi na primorju gde maksimalno uživa. Ona neretko sa fanovima deli fotografije iz privatnog života, a nije tajna da je poslednjih godina liniju dovela do savršenstva. Ovoga puta ponovo je dokazala da je kraljica stila i gracioznosti, čak i na plaži. 

Naime, Badrićeva je objavila fotografiju na kojoj je u letnjoj dnevnoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala, ali haljine za plažu i jesu namenjene tome. Kreacija je bila u zemljanim bojama među kojima je dominirala braon, kao i zelena. U gornjem delu imala je šire, tzv. “miš rukave”, dok se dole sužavala ka liniji tela i išla je do kolena. Haljina je bila na preklop i imala je veliki šlic po sredini pa su do izražaja došle i Nine zgodne noge. Ona je ceo autfit dopunila braon kožnim papučama i naočarima za sunce, a uz objavu je kratko napisla:

- Opet dolazi bura -

 

 

Objava je u trenu dobila više od 7.000 sviđanja, a mnogi fanovi su isticali vitko telo lepe pevačice.

- Se*si diva!

- Nina, zgodna li si!

- Najzgodnija pevačica.

- Ti najbolje umeš pojavom da napraviš buru.

-  Kakva gracioznost!

Podsećamo da je Nina pre dve godine prešla na drugačiji tip ishrane, inspirisana režimom ishrane Novaka Đokovića. Jedino ponekad konzumira ribu.

- Od kada se ovako hranim moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na pređašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život - ispričala je Nina svojevremeno za medije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)