Zanimljivosti

DANICA MAKSIMOVIĆ U KUPAĆEM KOSTIMU ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: "Nisi fer prema vršnjacima, može nekoga da strefi srčka!" (FOTO)

Glumica na pragu osme decenije ozbiljno prkosi vremenu, a na izgledu bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice.

15.08.2023 22:09

DANICA MAKSIMOVIĆ U KUPAĆEM KOSTIMU ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: "Nisi fer prema vršnjacima, može nekoga da strefi srčka!" (FOTO)
ATA images

Glumica Danica Maksimović (70) je zvanično kročila u osmu deceniju, ali joj ne bi dao te godine koje nosi sa velikim ponosom. Optimizam, harizma i stav su, pored zanosnog tela i mladolikog lica, najzaslužniji za izgled ove glumačke diveDanica je oduvek važila za jednu od naših najlepših glumica, a da joj godine ne mogu ništa dokazala je i slikom u kupaćem kostimu, koja je izmamila lavinu komentara na društvenim mrežama.

Maksimovićeva voli more i svoje pratioce, kojih broji više od 80.000, redovno počasti ponekom fotografijom sa letovanja, a tako je bilo i ove godine. Ona se slikala pored bazena u crnom jednodelnom kupaćem kostimu, preko kojeg je imala ogrtač iste boje. Duga gusta kosa boje meda koja je svih ovih godina njen zaštitni znak padala joj je preko lica, a glumica je ponela i velike naočare za sunce. 

 

 

Danica je pokazala svoje izvajano telo, a na izgledu bi joj mogle pozavideti i mnoge mlađe koleginice. Budući da su joj kosa i naočare zaklanjale lice, a da su u prvom planu bile duge vitke noge, retko ko bi prepoznao da je u pitanju popularna glumica. Kao i uvek Maksimovićevu je i ovaj put krasio širok osmeh.

Društvene mreže su u trenu planule, a ona je uz fotografiju koju je podelila na svom Instagram profilu podelila i delić poezije kojim je dodatno zagolicala maštu.

- Da li ću se popeti na prste, tako malo mi fali da dohvatim, da li će mi uspeti, da sebe kroz svemir shvatim? (nije koliko te imam, nego u čemu te pronađem)

 

 

Komentari nisu prestali da se nižu i usledila je gomila pohvalnih komentara.

- Dano, carice!

- Savršena žena.

- Lepa, zanimljiva, mudra i mlada.

- Danica je prava diva.

- Čarobnica, volim je!

- Predivna žena - glasili su samo neki od komentara njenih pratilaca na Instagramu.

Nije tajna da Maksimovićeva voli da skokne do Zlatibora gde je našla svoju oazu mira, koju je upotpunio đakuzi u kojem redovno uživa- Tako je nedavno objavila i serijal fotografija iz đakuzija u kojem je izgledala krajnje glamurozno. Uklopila je crni jednodelni kupaći, pustila dugu kosu i opredelila se za nezaobilazni crveni karmin.

- Nisi fer prema vršnjacima, može nekoga da strefi srčka - glasio je jedan od najupečatljivijih komentara.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)