Zanimljivosti

"ODUVEK SAM SANJAO O TEBI, TAKO SI MI BLIZU": Sanji Marinković nepoznati muškarac šalje uznemirujuće poruke (FOTO)

Poznata voditeljka trenutno uživa na hrvatskom primorju odakle je počastila sve pratioce serijom fotografija.

31.07.2023 18:01

"ODUVEK SAM SANJAO O TEBI, TAKO SI MI BLIZU": Sanji Marinković nepoznati muškarac šalje uznemirujuće poruke (FOTO)
ATA images

Voditeljka Sanja Marinković (49) je odgovorna za to što emisija "Magazin in" broji rekordnu gledanost iz godine u godinu i to od početka emitovanja. Sanja je poznata kao dama koja nema dlake na jeziku te svoje sagovornike rešeta brojnim ličnim pitanjima o braku i ljubavi, dok svoju intimu krije kao zmija noge. Naime, Marinkovićeva je bila u braku sa rediteljem Aleksandrom Uhrinom koga je upoznala na jednom snimanju, a sa njim je dobila i sina Strahinju. Međutim, posle razvoda i dalje nijedan muškarac nije pridobio Sanjine simpatije, ili barem ne u dovoljnoj meri da se javno negde pojavi sa njim.

Voditeljka je trenutno na odmoru u Hrvatskoj sa sinom, mamom i prijateljima, kako ona kaže. Njenim vernim pratiocima ostaje samo da joj veruju na reč, budući da je na većini fotografija koje osvanu na njenom zvaničnom Instagram profilu ona ipak sama. Na redu obilazaka destinacija po hrvatskom primorju posle Pule, na red je došla Istra odakle se Sanja nedavno pohvalila serijalom fotografija.

Marinkovićeva sledeće godine zvanično ulazi u šestu deceniju, ali činjenica je da ona već godinama, ako ne i decenijama izgleda gotovo identično. Vitko telo, mladalački izgled i osmeh ostali su od početka karijere njen znak prepoznavanja. Ovu damu mediji dodatno vole zato što neretko sa njima otkriva svoje najdublje tajne, kao i zbog stava da se trudi da se zdravo hrani, trenira i tako održava telo u odličnoj formi. Ona takođe nije od onih koje su spas po pojavi prvih bora potražile kod esetskih hirurga.

Sanja je ovoga puta zablistala u punom sjaju, a po svemu sudeći, krenula je na plažu. Opredelila se za crni jednodelni kupaći kostim koji ima dubok dekolte i neobične široke bretele, dok je dole ponela kratak beli šorts. Celokupnu morsku kombinaciju začinila je maramom koju je vezala oko glave i velikim naočarima za sunce, dok je ponela i nezaobilaznu veliku slamnatu plažnu torbu.

Mnoge njene objave u trenu dobiju na hiljade sviđanja, što nimalo ne čudi budući da voditeljku prati blizu 200.000 ljudi, a pohvale za odličan izgled, po pravilu ne izostaju.

- Ti si žena vamp, ali fantastične ideje imaš, obožavam te!

- Sanja kao devojčica i dalje.

- Ne mogu da verujem da si u Istri, tako si mi blizu, oduvek sam sanjao o tebi, a sada možda te i sretnem negde uživo!

- Prava Amazonka!

- Graciozna, se*sipilna, negovana, puna ljubavi, pozitivna i srdačna, jednom rečju savršena žena.

- Čarobno izgledaš, lepotice naša.

- Mislim da sam se zaljubio u Sanju opet!

- Prelepa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)