Zanimljivosti

ČULA JE PLAČ I ODMAH PREKINULA SNIMANJE: Bojana se ni za trenutak nije premišljala šta da učini, komentari ne prestaju da se nižu (FOTO)

Ona je više puta isticala da su joj deca na prvom mestu i da beba ne bira vreme i mesto kad je gladna.

22.07.2023 14:00

ČULA JE PLAČ I ODMAH PREKINULA SNIMANJE: Bojana se ni za trenutak nije premišljala šta da učini, komentari ne prestaju da se nižu (FOTO)
FOTO: ATA images

Manekenka i supruga pevača Nikole Rokvića, Bojana Barović (40), porodila se krajem januara i rodila treće dete i to devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Angelina. Bojana i Nikola već godinama uživaju u skladnom braku i primer su ljubavne zajednice koja uspeva i pored budnog oka javnosti. Njihova ljubavna priča počela je u Survajveru, a oni danas važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Jedno drugom su najveća podrška kako u onim lepim, tako i u onim manje lepim trenucima, a više puta su otvoreno govorili o tome kako je njihova ljubav prevazišla mnoge prepreke.

Bojana je žena koja promoviše dojenje, a ukoliko je potrebno i na javnom mestu, budući da beba vreme i mesto ne bira. 

Ona je na Instagramu objavila fotografije kojima je raznežila mnoge. Ona je bila na snimanju i na sebi je imala raskošnu haljinu boje lavande od tila. Mama je profesionalno pozirala ispred foto aparata kada je njena beba zaplakala od gladi. Bez razmišljanja Bojana je uzela Angelinu u naručje i podojila je na setu na očigled svih. 

I dok su pojedinci žestoko kritikovali ovaj njen potez smatrajući da to nije bilo vreme i mesto za dojenje, bilo je mnogo više onih, pa i poznatih dama, koje su pohvalili ovaj njen potez.

Bojana nije otkrila kakvu kampanju radi, ali nije krila da joj je dete na prvom mestu i pre svakog posla.

- Momenti dojenja dok smo snimali nešto novo - napisala je Barovićeva.

Među prvima reagovala je glumica Danica Maskimović.

- Prelepota! - prokomentarisala je čuvena glumica.

- Majka, najdivniji osećaj na svetu kad ih dojimo, a fotagrafija....savršenstvo!

- Bravo Bojana, tako rade prave mame ne stideći se da podoje svoju bebu na bilo kom mestu.

- Pozdrav za majku, ženu,  kraljicu, neka Bog čuva tebe i tvoju porodicu.

- Ništa lepše.

- Ove fotografije su lepše nego te reklamne!

- Nežnost, snaga, ljubav, lepota, radost, pravi božiji blagoslov.

- Prelepa žena, a majčinstvo ju je još više prolepšalo.

- Princeza porodilja.

- Nestvarno divan prizor.

- Veličanstveno! 

Podsećamo, Bojana je više puta isticala da je pristalica dojenja, a po potrebi i u javnosti.

- Kod nas 13 odsto žena doji. To je poražavajuće. Mene su dojili dve godine i sasvim sigurno da velikim delom zbog toga imam i bolji imunitet. Niko ne može da me ubedi da to nije imalo nekog efekta. Želim da ohrabrim sve mame da slobodno doje u javnosti. Nekada će biti u restoranu, a nekada zaglavljene u autobusu, a beba je gladna, i one bi da podoje bebu, a neće, jer se osećaju loše zbog pogleda i komentara. To nije u redu - više puta je isticala Barovićeva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)