Zanimljivosti

SOFIJA MILOŠEVIĆ U NARUČJU ZGODNOG MOMKA A NIJE LUKA: Plavokosa lepotica sedi mu na ramenu a njen široki osmeh pokazuje koliko je srećna (FOTO)

Ona sa poznatim fudbalerom ima dva sina.

19.07.2023 16:00

SOFIJA MILOŠEVIĆ U NARUČJU ZGODNOG MOMKA A NIJE LUKA: Plavokosa lepotica sedi mu na ramenu a njen široki osmeh pokazuje koliko je srećna (FOTO)
ATA images

Manekenka i životna saputnica fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević (32), poznata je po svom istančanom i prefinjenom načinu oblačenja. Ona je telo u odličnoj formi održala i posle 2 trudnoće koje su se desile u kraćem vremenskom periodu, a njena visina od čak 181 cm, duga plava kosa i svetle oči su je u samom startu izvojile iz mase manekeni.

Sa čuvenim fudbalerom Lukom Jovićem ima dva sina, a sad je okrenula novi list ali u poslovnom smislu. Zapravo, ona je postala deo kampanje filma ''Barbi'' koji uskoro stiže u Srbiju. 

 

 

 

Za potrebe kampanje za ovaj film Miloševićeva je uradila set fotografija u stilu Barbike i sudeći po brojnim komentarima na društvenim mrežama rođena je za ovu ulogu. Kao i svaka Barbika i ona ima svog Kena koji nije Luka Jović i skojim je ova lepotica prisno pozirala.

Sofija sedi na desnom rameni plavokosog mladića koji je nežno drži za noge, dok se ona srećno osmehuje od uha do uha i maše, dok se rukom nežno pridržava za njegvu glavu.

Ona nosi prekratku roze haljinicu, pa su u prvom planu njene zgodne duge noge. 

Usledili su brojni komentari.

- Prava lutkica.

- Tako slatka u roze haljinici.

- Lepotica.

- Trebalo bi zaista uraditi lutku sa tvojim likom - bili su samo neki od komentara na njen post. 

Bilo je i onih koji su smatrali da je trebalo njoj da se dodeli uloga Barbike, a ne Margot Robi.

- Lepša si od Margot Robi.

- Prava pravcata Barbika.

- Svetska, a naša Barbi.

- Savršenstvo.

- Lepša od Barbike!

- Živa lutka.

- Trebalo je da ti glumiš u filmu! - nizali su se komplimenti na račun Sofije Milošević.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)