Zanimljivosti

OVA ŽENA RUŠI SVE ZAKONE PRIRODE I STARENJA: Sofija ušla u šestu deceniju a vrućim fotkama iz Italije izazvala ljubomoru i zavist kod koleginica (FOTO+VIDEO)

Lepoticu rodom iz Kolumbije prati glas da stalno nešto jede na snimanjima, a ona otkriva da je umerenost tajna njenog izgleda.

16.07.2023 17:00

OVA ŽENA RUŠI SVE ZAKONE PRIRODE I STARENJA: Sofija ušla u šestu deceniju a vrućim fotkama iz Italije izazvala ljubomoru i zavist kod koleginica (FOTO+VIDEO)
Profimedia

Holivudska zvezda kolumbijskog porekla Sofija Vergara (51) nedavno je proslavila dupli jubilej. Ona je prvo slavila to što je dostigla 30 miliona pratilaca na Instagramu, a nekoliko dana kasnije proslavila je 51. rođendan. Iako je zagazila u šestu deceniju kolumbijska lepotica izgleda kao da je pronašla eliksir mladosti i kao da je uspela da zaustavi starenje.

Da godine ne ostavljaju trag na njoj dokaz je fotografija u kivi zelenom kupaćem kostimu u kome je glumica pozirala na na odmoru u Italiji. Nikome nije jasno kako uspeva da bude tako zgodna, posebno što je prati glas da na snimanjima stalno jede. Kako se šuška u Holivudu koleginice su ljubomorne na njen izgled i to što uspeva da ostane mladolika i zgodna u zrelim godinama.

- Kritikuju me što stalno nešto jedem. Znate kako, kad ste na snimanju imate dosta vremena između scena koje snimate, pa ja hranom prekraćujem vreme. Šminkerke su se ljutile na mene jer razmažem karmin pa sam naučila da zinem toliko da ne pokvarim karmin na usnama kad jedem - rekla je ona uz osmeh u jednoj televizijskoj emisiji i izazvala salve smeha publike u studiju. 

Objava na kojoj je atraktivna Kolumbijka u kivi zelenom jednodelnom kupaćem kostimu naišla je na salve komplimenata.

- Ova žena je beše nedavno napunila 25 godina?

- Stvarno Sofija, šta jedeš li ti uopšte?

- Kako joj uspeva da uvek izgleda ovako dobro?

- Ova žena bi trebalo da bude na zastavi Kolumbije.

- Bez imalo sumnje, najlepša žena ne na svetu, već u celom svemiru.

- Savršena! 

- Kraljica je mala reč za nju - bili su samo neki od komentara na njen post.

Njen način ishrane često je na meti polemika među njenim fanovima, ali zavidne koleginice koje pokušavaju da dokuče kako uspeva da izgleda fantastično iako stalno nešto jede. Jednom prilikom Sofija je otkrila da je glavna odlika njene dobre linije zapravo umerenost.

- Ni previše hrane, ni previše vežbanja, ni peviše bilo čega. Nikada nisam verovala u rigorozne dijete, pa se trudim da se hranim zdravo - rekla je Sofija.

Na njenom meniju najčešće je jogurt, ovsene pahuljice, čija semenke, orašasti plodovi, borovnice...

Podsećamo, Sofija je od 1991. do 1993. bila udata za Džoa Gonzaleza, sa kojim ima sina Manola Gonzaleza Ripola Vergaru. Drugi put je na ludi kamen stala 2015. godine i to sa glumcem Džoom Manganijelom (45), a mnogi smatraju da su upravo njih dvoje najlepši holivudski par.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)