Zanimljivosti

ZASIJAO PRSTEN NA RUCI MARIJANE MATEUS: Dizajnerka zablistala u belom, komentari samo pljušte (FOTO)

Poznata dama je ponovo privukla pažnju svojim fotografijama.

10.07.2023 20:00

ZASIJAO PRSTEN NA RUCI MARIJANE MATEUS: Dizajnerka zablistala u belom, komentari samo pljušte (FOTO)
ATA Images

Bivša žena biznismena Miodraga Kostića i bivšeg nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, kreatorka Marijana Mateus  ponovo je uzburkala društvene mreže. Poznata Novosađanka se naodmarala na crnogorskom primorju, a već je uspela i da se pojavi na najpoznatijem novosadskom festivalu Exit.

Marijana ne odustaje od svog damskog stila ni kad su ovakvi festivali u pitanju, pa se tako opredelila za haljinu-tuniku i to u beloj boji. Dizajnerka se i dalje može pohvaliti fanstastičnim telom i to na pragu šeste decenije, na kome bi joj pozavidele mnogo mlađe dame.

Kreacija je svedene forme, mini dužine i kratkih rukava, u čisto beloj boji, dok ima interesantan detalj na prednjem delu. Naime, dekolte je dubok, obrubljen je kristalčićima, a na samom kraju dubokog izreza nalazi se svetlucava mašnica Marijana je nakit uparila uz ovu specifičnu tuniku, tako da ima svedeniji prsten, diskretnu ogrlicu sa priveskom i minđuše, a pretpostavlja se da je u pitanju drago kamenje, budući da dizajnerka ne bi nosila bilo šta od nakita.

Komentari su svi do jednog bili u smeru toga da Marijana izgleda kao devojčica, a mnogi su zapanjeni činjenicom da je ona zagazila u 6. deceniju.

 

 

- Exit, noć za pamćenje! Muzika koja je učinila da zasijam - napisala je kratko ona u opisu fotografija sa festivala, a usledili su komentari na brojnim stranim jezicima, što je još jedan dokaz da dizajnerka ima fanove širom sveta.

- Ovakve noći su predivne, ali buđenja su teška.

- Sviđa mi se kako izgledate podignute kose, kao devojčica ste.

- Draga, izgledaš apsolutno fantastično.

- Zapanjujuće zgodna žena.

- Haljina je prelepa.

- Ovo se zove klasa.

- Bravo devojčice!

- Stajling kao sa Vimbldona, sve pohvale za damu.

- Ozbiljna ženska, koja pritom i dalje izgleda kao tinejdžerka.

- Marijana voleo bih da sa tobom provedem život, toliko te volim - po pravilu se našla i poneka bračna ponuda. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)