Zanimljivosti

"NAJBOLJE NOGE SRBIJE, NAJZAD SI IH POKAZALA": Bikini izdanje Minje Miletić napravilo je haos na društvenim mrežama, svi govore o jednom detalju (FOTO)

Popularna voditeljka uživa u dugoočekivanom odmoru, a na radost brojnih fanova objavila je fotografija u nešto ležernijem izdanju.

09.07.2023 12:05

"NAJBOLJE NOGE SRBIJE, NAJZAD SI IH POKAZALA": Bikini izdanje Minje Miletić napravilo je haos na društvenim mrežama, svi govore o jednom detalju (FOTO)
ATAImages

Voditeljka Minja Miletić (43)  je poznato lice sa malih ekrana, a iako nema problem da sagovornicima u emisijama postavi mnoga pitanja, svoj privatni život krije kao zmija noge. Sve je začudio podatak kada je zgodna voditeljka ostala u drugom stanju, a ona do danas nije otrkila ko je njen životni izabranik sa kojim je dobila ćerku Aniku i govorila da je brižan i posvećen otac. Miletićeva je neizbežna na crvenom tepihu kada su prestonička dešavanja u pitanju, ali uvek se pojavljuje sama ili u društvu dragih prijatelja. Nije retkost da Minja i na letovanja, po pravilu ide sama, ili bar široj javnosti tako izgleda, a tako je bilo i ovaj put.

Zgodna voditeljka trenutno je na Mikonosu, a pažnju sviih privukla je nedavno objavivši fotografiju u crnom kupaćem kostimu. Miletićeva je poznata po poslovnom stilu oblačenja, a njen znak prepoznavanja je uglavnom damski, od čega ne odstupa čak ni na plaži. Ona se tako uslikala u jednodelnom crnom kupaćem kostimu koji je netipičnog dezena, i u gornjem delu je u vidu dve široke trake koje u potpunosti prekrivaju grudi, ali otrkivaju deo stomaka i dekoltea. Minja je celokupan stajling zaokružila manjim damskim šeširom u krem boji, crnim naočarima za sunce mačkastog okvira, a nije izostao čak ni crveni karmin. Ona je tako u moru identičnih devojaka očigledno bila pravo osveženje na plaži ovog grčkog ostrva.

Poslednja njena objava izazvala je najveću pažnju, a usledila je i salva pohvala za izgled. Minja na prvi pogled deluje kao da je u dugoj crnoj haljini čiji dubok šlic je istakao njene duge zgodne noge, međutim, u pitanju je kupaći kostim i ogrtač. 

Miletićeva je u istom onom crnom jednodelnom kupaćem kostimu preko koga je obukla crni ogrtač dugih rukava, koji doseže skoro do zemlje, vezuje se samo u struku i na preklop je, a do izražaja su došle duge Minjine noge za koje se može pohvaliti da su među najzgodnijima što se dama iz javnog života tiče, a tog mišljenja bili su i njeni fanovi. 

- Sve što nam treba je ljubav - poručila je misteriozna Minja u opisu fotografije.

 

- Minja, lepa si kao vila, kad bi samo moja bila, tvoje ruke i vitki stas bude u meni tajni glas.

- Pored ovakve žene ne bi mi trebalo nijedna druga.

- Tačno Minja, svima nam treba ljubav, ali da bismo je mogli dočekati, sačuvati i uživati u njoj potrebno je barem zdravlje i inteligencija.

- Prelepa ženska, savršeno izgledaš u toj haljini! Bog ti dao sve i nagradio te lepotom da tako obaraš s nogu svakog muškarca! Imaš vitko telo i izvajane duge noge koje su samo za milovanje i ljubljenje.

- Rodjena za manekenku.

- E ovo je prava žena stvorena samo za uživanje.

- E, ako si najzad pokazala noge!

- Najbolje noge Srbije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

NM

09.07.2023 15:44

Prsti na nogama 6 do 8 cm...Slikajte ih kada se ne fotosopiraju pa cete videti o kakvim se lepoticama radi,nebi ih prepoznali ni da ste im rodjaci.