Zanimljivosti

"U VREMENU PROSTAKLUKA VI STE SVETIONIK": Aleksandra pokazala adute, a njene noge su ponovo predmet rasprave (FOTO/VIDEO)

Popularna voditeljka prošetala ulicama španskog primorja i zapalila društvene mreže.

07.07.2023 18:00

"U VREMENU PROSTAKLUKA VI STE SVETIONIK": Aleksandra pokazala adute, a njene noge su ponovo predmet rasprave (FOTO/VIDEO)
ATa images

Voditeljka Alekdandra Jeftanović (47) bila je jedno od najzapaženijih lica Pink televizije. Najveću popularnost stekla je vodeći emisiju zabavnog formata, "City", a mnogi se sećaju početaka rijalitija, kada je upravo ona radila "Farmu".

Od prvih dana na televiziji pa do danas Aleksandra važi za damu od stila. Bilo da je na radnom mestu, u studiju, u neobaveznoj šetnji ili u obližnjem kafiću, ona je uvek ukusno obučena shodno prilici.  

Lepa voditeljka ovih dana se odmara na španskom primorju, a pratiocima na Instragamu je pokazala kako se skockala za šetnju po gradu. Ona se odabrala letnju, belu haljinu čiji je gornji deo u vidu topa, dok se odmah ispod grudi širi u glohnu koja doseže do pola butina.

Aleksandra je istakla svoje lepe, vitke noge koje su ponovo bile predmet rasprava na društvenim mrežama. Na glavi je imala svilenu maramu sa crno-belim kockicama, na ramenu odgovarajuću oversajz torbu a celokupan stajling zaokružila je crnim naočarima. Od šminke je imala samo crveni karmin. 

Uz video snimak u postu lepa voditeljka je napisala i optimističnu poruku. 

- Nije sve crno i belo, kad si na moru - napisla je Aleksandra.

Usledili su brojni komentari i komplimenti njenih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

- Kaže moja ćerka, da hoće da se oblači kao ti! Eto, propala sam kao modni uzor kod rođene ćerke.

- Mnogo mi se sviđa taj autfit i kako izgledaš.

- Zaista smatram da nema bolje stilizovane žene na javnoj sceni! Svaka čast! 

- U vremenu prostakluka vi ste mali svetionik! 

-  Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta.

- Ova žena je prava inspiracija.

- Ženo, sjajno izgledaš, imaš bolje noge od manekenki. 

- Ma ti možeš da nosiš šta god hoćeš, uvek si top.

- Kraljica stila i to potvrđuje svakom novom odevnom kombinacijom - bili su samo neki od komentara.

Aleksandra nerado govori o svom privatnom životu, ali je poznato da je u srećnom braku sa advokatom  Aleksandarom Švrakom. Lepoj voditeljki ovo je drugi brak, prethodno je bila udata za nekadašnjeg rukometaša Ognjena Kajganića. 

Jeftanovićeva je sreću pronašla tek uz Aleksandra, a kao krunu ljubavi dobili su dvoje dece sina Aleksu i ćerku Anu. 

Ja sam u 39. godini rodila Anu. Sa 20 godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju malo smaram, ali trudim se da deci ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga - priznala je voditeljka jednom prilikom za medije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)