Zanimljivosti

NEHAJNO JE POMERILA HALJINU I POKAZALA ZAVODLJIVE OBLINE: Marija Verljković rasplamasala maštu muškaraca, svi govore o njenim nogama (FOTO)

Popularna voditeljka otišla je na dugoočekivani odmor odakle fanove s vremena na vreme počasti ponekom objavom.

05.07.2023 17:00

NEHAJNO JE POMERILA HALJINU I POKAZALA ZAVODLJIVE OBLINE: Marija Verljković rasplamasala maštu muškaraca, svi govore o njenim nogama (FOTO)
ATA images

Voditeljka Marija Veljković (42) ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi. Ona se pre nepune dve godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i vratila se sa njima u svoj devojački stan. Tokom prethodnog leta je potvrdila vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem i priznala da joj je upravo on vratio osmeh na lice. Izgleda da je ta ljubav zaslužna i što Marija blista u svakoj odevnoj kombinaciji, dok je na malim ekranima viđamo širokog osmeha. 

Marija vredno radi emisiju “Novi početak”, a u gustom rasporedu rešila je da napravi predah i sa decom ode do Grčke i to do Pefkohorija, odakle je objavila serijal fotografija. Ona se tako uslikala pored karakteristične grčke kuće, koja je bela, sa upečatljivim plavim prozorima i vratima.  Akcenat je bio na zgodnoj voditeljki koja i u 43. godini izgleda sve bolje i bolje.

Marija se opredelila za teksas šorts dubokog struka, dok je u gornjem delu tela ponela beli kupaći kostim koji je bio u vidu topa. Preko svega je ponela beli letnji ogrtač, tirkizne papuče i veliku torbu za plažu. Celokupan stajling zaokružila je naočarima za sunce, a njenih 63.000 pratilaca je uvek oduševljeno svakom njenom privatnom objavom, tako da je usledila salva pohvala za izgled.

- Prava lepotica -

-  Lep provod želim -

- Neverovatna žena -

- Moje oči vide da svakim danom sve više sijaš i daješ nam sve više lepote -

- Mare sta reći, prelepa -

- Ona sija posebnim sjajem -

- Najlepša voditeljka - samo su neki od komentara ispod voditeljkine fotografije.

Voditeljka i njen izabranik Rastko od prvog dana zabavljanja bili su nerazdvojni. Nijedan događaj privatni i poslovni nije mogao da prođe da oboje nisu u to bili upućeni, a upravo zbog te bliskost bilo je čudno kada je Marija na letovanje otputovala sama sa decom. Glumac Mariji zbog obaveza nije mogao da se pridruži, što nju nije sprečilo da sa naslednicima uživa u blagodetima letovanja. 

Zanimljivo je da smo Rastko i ja živeli u komšiluku, a nismo se sreli sve do pre 3-4 godine. Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma, a mog kolege Đorda Davida. Međutim, tada se ništa sem upoznavanja nije desilo jer je svako imao svoj život, pa to i nije imalo neke veze sa našom pričom - rekla je Marija jednom prilikom o muškarcu koji joj je vratio veru u ljubav.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)