Zanimljivosti

SLOBODA MIĆALOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA HOLIVUDSKOM ZVEZDOM: Fanovi u transu, komentari samo pljušte, a usledila je neočekivana reakcija čuvene lepotice (FOTO/VIDEO)

Naša glumica je želela da podseti na film iz 2016. godine koji je snimila sa poznatom italijanskom koleginicom koja je i dalje u vrhu liste najlepših žena sveta iako je u zrelim godinama

05.07.2023 11:00

SLOBODA MIĆALOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA HOLIVUDSKOM ZVEZDOM: Fanovi u transu, komentari samo pljušte, a usledila je neočekivana reakcija  čuvene lepotice (FOTO/VIDEO)
ATA images

Glumica Sloboda Mićalović (41) jedna je od najpopularnijih i najomiljenijih srpskih glumica. Proslavila se sporednom ulogom u filmu Zdravka Šotre "Zona Zamfirova" , a najveću popularnost joj je donela rola Anđelke u seriji " Ranjeni orao". 

Lepa Sloboda zaigrala je 2016. godine rame uz rame sa svetskom lepoticom i poznatom glumicom Monikom Beluči (58) i to u filmu Emira Kusturice “Na mlečnom putu”. Mićalovićeva je želela da podseti sve na taj film pa je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa snimanja na kojoj su ona i Monika, a naspram njih dve Kusturica.

Fotografija je crno-bela, a Sloboda je prikazana u venčanici i podsećamo da je od strane svetskih medija, upravo ona više puta proglašena za najlepšu prirodnu glumicu na svetu. Pored nje je Monika, koja iako od Slobode starija čak 17 godina podjednakom pleni lepotom. Belučijeva je i dalje u vrhu liste najlepših žena na svetu iako je u zrelim godinama. 

Sloboda se nedavno osvrnula i na saradnu sa Belučijevom, otkrivši da su njih dve razvile veoma lep odnos na snimanju koji je vremenom prerastao u prijateljstvo.

- U kontaktu sam sa Monikom Beluči i mogu da kažem da smo prijateljice. Ne spremamo zajednički projekat, ja spremam nešto drugo veliko ovde u Srbiji, ali nažalost ne smem da kažem jer sam pod ugovorom - istakla je nedavno Mićalovićeva za Blic.

Fotografija je odmah po objavljivanju dobila više od 9.000 sviđanja, a reagovala je i holivudska zvezda. Belučijeva je u komentaru ostavila emotikone dva srca i ružu na Bobin post.

- Fina slika, najbolja glumica na svetu, a tu je i Monika Beluči! -

- Sloboda je mangup u ovom filmu  -

- Ne može svako da glumi uz Moniku, znao je Kusturica ko je u istoj ravni sa Monikom, pa je doveo Slobodu. Nijedna neće ikada stati rame uz rame sa Belučijevom, kao što je to naša Boba -

- Ovde su Boba i Monika kao sestre i to nije samo kompliment, nego činjenica. U moru prelepih žena Slobodu izdvaja pogled i taj zagonetni, a mio osmeh -

- Prelepa slika, dive rame uz rame -

- Dve legende na jednom mestu -

- Šta ste uradile čoveku, pa ne može da se odluči -

- Ne zna se koja glumica je lepša -

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)