Zanimljivosti

SVI GOVORE O LICU NINE BADRIĆ, IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Transformacija koja je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama (FOTO)

Pevačica blista i iz dana u dan izgleda sve mlađe i bolje, a pojedini se upitali u čemu je tajna.

05.06.2023 19:00

SVI GOVORE O LICU NINE BADRIĆ, IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Transformacija koja je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama (FOTO)
ATA images

Pevačica Nina Badrić (50) je decenijama je na muzičkoj sceni i o njenom privatnom životu se dosta pisalo u medijima širom regiona. Najviše pažnje privukao je njen brak sa biznismenom Bernardom Krasnićem ali trajao je samo tri godine te su se razveli su se 2006. godine. Od tada lepa Hrvatica krije privatni život kao zmija noge. 

Međutim, upravo zbog te misterioznosti ona privlači sve veću pažnju jačeg pola. Nije tajna da Ninu na društvenim mrežama prate i brojne dame koje se dive njenom prirodnom izgledu i uvek nepogrešivim stajlinzima. Međutim, najnovijim izdanjem je pomalo iznenadila fanove.

Pevačica se na događaju u Puli pojavila u crnoj toaleti i dokazala da je mala crna haljina nepogrešivi izbor, uz to kreaciju je dizajnirala ni manje, ni više već bivša Spajsica Viktorija Bekam. Ova elegantna crna haljina ima skupljeni prednji deo, lepršave rukave i blagi V-izrez pozadi i savršeno pristaje gotovo svim građama tela, budući da je midi dužine. Toaleta ima blago suženje u predelu struka, a haljina je nabrana u predelu stomaka. Na zvaničnom sajtu Viktorije Bekam ona se prodaje za 850 dolara i dolazi u 6 različitih veličina i pet boja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nina je nju uparila uz bele salonke, a pojavila se duge kose čiji su se talasi prelamali preko njenih ramena. Ona se opredelila za svedeniju šminku, a akcenat je bio na rumenilu, koje je trenutno veoma popularno. Izgled Badrićeve je naišao na salvu pohvala od strane njenih vernih fanova, ali mnogi su se upitali da li njeno primetno osveženo lice samo rezultat veštih šminkerskih ruku, ili je u pitanju nešto drugo. 

Badrićeva je tako pojedinima novim izgledom zaličila na holivudsku hlumicu Džulijen Mur, drugima na Moniku Beluči, dok su treći procenili da ipak najviše liči na Dženifer Lopez. Pevačica je u opisu objave stavila repliku iz kultnog filma "Gladijator".

- “Ono što radimo u životu odjekivat će u vječnosti” - Gladijator, napisla je kratko ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

- Mene ona ovde podseća na Moniku Beluči -

- Nisam jedina koja misli da je Nina kao Monika Beluči.Toliko lepote, elegancije, damskog držanja u jednoj ženi je prosto neverovatno. Njena lepota je očaravajuća, nijedna od javnih ličnosti joj nije ni blizu -

- Prekrasna si Nina, neodoljiva žena -

- Jednostavna i predivna -

- Nina prosto blistaš -

- Jedna od najlepših žena na svetu -

- Lepota od žene -

- Nina obožavam te i cenim što si prirodno lepa, ali mislim da si nešto radila sa licem -

- Na ovoj fotografiji sa naočarima za sunce liči na Dženifer Lopez -

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pevačica je nedavno objasnila da je smršala čak 20 kilograma, i da je njen izgled posledica toga.

- Prestala sam da jedem meso i dogodile su se velike promene u organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom i mnogo se bolje osećam. Ranije bih, kada bih pojela komad mesa, obavezno dva sata odspavala jer sam bila umorna. A sad sam mirna, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Kada sam posle nekoliko dana shvatila da se osećam zdravo i da imam mnogo više energije, potreba i želja za mesom su nestale. Povrće jedem neograničeno. Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans. Jedem voće svaki dan, ali umereno. Jedem i supe od povrća, one mi odgovaraju jer me zasite - objasnila je Badrićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)