Zanimljivosti

"ŠTA JE S LIMINOM GLAVOM, DA LI JE OVO NORMALNO?"! Adrijanin snimak iz teretane zapalio mreže, fanovi je ponovo dočekali jezivim komentarima na račun izgleda! (VIDEO)

Čuvena lepotica objavila je video na kom bez trunke šminke radi veoma naporne vežbe, što je izazvalo nove prozivke na račun njenog izgleda.

03.06.2023 13:05

"ŠTA JE S LIMINOM GLAVOM, DA LI JE OVO NORMALNO?"! Adrijanin snimak iz teretane zapalio mreže, fanovi je ponovo dočekali jezivim komentarima na račun izgleda! (VIDEO)
Tanjug/AP

Supermodel Adrijana Lima (41) je od momenta kada se saznalo da je trudna po treći put mesecima trpela uvrede na društvenim mrežama. Fanovima je smetalo što se drastično ugojila i što i dalje nosi haljine koje otkrivaju telo, a pritom se ponaša "kao da je i dalje u jeku mladosti i lepote". Mnogi su tako slavnom supermodelu poručili "da joj je odzvonilo". Svi su, čini se, mislili da žene koje se bave manekenstvom posle treće trudnoće i u 42. godini treba da se  vrate na staru kilažu već posle nekoliko dana.  

Pratioci su Limi govorili "da je debela", "da joj se lice izdeformisalo", kao i da je "preterala s upotrebom filera".

Javnosti se, nažalost, ne možete ugoditi, ali srećom, bivša srpska snajka se ni najmanje ne osvrće na loše komentare. Ona sama je priznala da joj je trudnoća u tim godinama veoma teško pala i da radi sve što je u njenoj moći, ali da ne uspeva lako da se reši kolograma viška.

Adriana se nedavno pojavila u Kanu i dobila salve pohvala na račun izgleda za koji deluje kao da se polako,  ali sigurno vraća u stanje pre trećeg porođaja. Lima je želela da poruči celom svetu da ne sedi kod kuće skrštenih ruku, već da se trudi da redukovanom ishranom i intenzivnim i napornim treninzima pokušava da smrša i preoblikuje telo. Ona je tako na svom Instagram profilu podelila snimak na kome vežva.

Čuvena manekenka je bez trunke šminke i kose vezane u rep i u sportskoj garderobi, baš kao što svaka žena i treba da bude tokom treninga. Ona je u crnoj majici sa odštampanim likom bebe i helankama, a pratioci su komentarisali da na majici zapravo jeste lik njene, a ne neke druge bebe. Kosu je zalizala na razdeljak i vezala u rep, dok od nakita ima samo sitne naušnice. Pojedine vežbe su vidno naporne, ali se Lima trudi da da sve od sebe. U opisu snimka navodi se da je u pitanju poznati trener @kirkmyersfitness i da je saradnja uspostavljena na obostrano zadovoljstvo. 

Fanovi su pohvalili Limin izgled i njjenu ogromnu želju da vrati telo u pređašnju formu, međutim, ponovo se našla nekolicina zluradih komentara koji negativno reaguju na sadašnji njen izgled.

- Izgleda lepo i zdravo -

- Samo napred, devojko! -

-  Ovo je motivacija i jaka volja -

- Bilo da je mršava ili buckasta, za mene će ostati najlepša žena na svetu ikada -

- Šta se to uopšte desilo sa njom? Znam da je dobila opet bebu i porodila se, ali ta transformacija iz onakve Lime u ovu ženu je očajna! -

- Da li je ovoliko naprezanje uz troje dece normalno? Zbog čega? -

- Njena glava i lice su i dalje izobličeni - 

- Da li je ovo njen konačan izgled lica? - 

- Ona ne uzgleda nimalo zdravo i normalno, već kao da se muči do granica iscrpljenosti. Ona je mama troje dece u četrdesetim, ne vidim razlog zašto želi da izgleda kao klinka ponovo? Znam da je radila za Viktorijine anđele koji propagiraju određeni izgled, a kad radiš za toksičnu kompaniju, moraš da imaš i toksični način razmišljanja - glasile su samo neke od mnogobrojnih reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)