Zanimljivosti

SVET PONOVO BRUJI O KEJT MIDLTON: Način na koji se pojavila na zabavi povodom kraljevskog venčanja u Jordanu sve prisutne je ostavio bez reči! (FOTO/VIDEO)

Kejt je blistala i drugog dana arapske svadbe decenije, pa su mnogi primetili kako je dostojna zvanja buduće kraljice Engleske.

02.06.2023 15:01

SVET PONOVO BRUJI O KEJT MIDLTON: Način na koji se pojavila na zabavi povodom kraljevskog venčanja u Jordanu sve prisutne je ostavio bez reči! (FOTO/VIDEO)
Foto: Tanjug-AP

Raskošno venčanje prestolonaslednika Jordana, princa Huseina (28) i njegove supruge Radžve Kaled bin Seif (29), održano je juče, a mnogi su taj događaj okarakterisali kao svadbu decenije u arapskom svetu. Sin kraljice Ranije i kralja Abulaha II blistao je pored izabranice u venčanici koju potpisuje slavni Eli SabVenčanje je održano u palati Zahran u Amanu, a prisustvovalo je oko 1.700 zvanica iz čitavog sveta, uključujući i članove brojnih kraljevskih porodica. Princ i princeza od Velsa, Vilijam i Kejt Midlton, pojavili su se na svadbi decenije, iako nisu pre toga potvrdili dolazak. Kejt Midlton inače vežu lepe uspomene za Jordan, jer je 2 godine tokom detinjstva živela upravo u toj zemlji.

Spektakularna ceremonija sklapanja braka jordanskog prestolonaslednika je počela sinoć, a danas se samo nastavila. Kejt je sve prisutne oduševila u haljini "Georgiadizajnerke Dženi Pekam. Toaleta je bila zlatna, svetlucava i dugih rukava i spuštala se ravno do zemlje. Mnogi su prokomentarisali da princeza nikada nije lepše izgledala i da je njena toaleta savršena, čime se govorilo više o njoj nego o mladi. Ta spektakularna kreacija košta 4.235 evra, kako se može videti na zvaničnom sajtu brenda. Midltonova je haljinu uparila sa tijarom "Lover's Knot", dok je preko cele haljine imala je lentu. Zato je izgledala baš poput misica na svetkim izborima lepote, ali sa dozom kraljevske otmenosti. Od nakita je ponela viseće dijamanstke minđuše koje su zaokružile kompletan stajling.


Princ Vilijam je ispratio suprugu u kompletu. On se tako pojavio u visokom stilu u crnom odelu koje se sastojalo od pantalona i fraka. Na reveru su mu bila sva priznanja, dok je ispod bila elegantna bela košulja i naravno lakovane, crne cipele. Mnogi su prokomentarisali da su princ i princeza od Velsa tako odeveni mogli da nastave i na "obnovu bračnih zaveta".  Veliki broj kraljevskih ličnosti upotpunio je ceremoniju, a među njima je bila i britanska princeza Beatris. Ona se opredelila za srebrnu toaletu marke "Needle & Thread".

Proslava jordanskog kraljevskog venčanja je i danas nastavljeno u punom jeku, a kreacija za koju se Kejt opredelila preti da nadmaši jučerašnju. Ona je izabrala kreaciju sa potpisom libanskog dizajnera Eli Saba, koji je poznat kao mag visoke mode, što potvrđuje i nevestin izbor venčanice. Reč je o divnoj, dugoj toaleti u puder-roze boji sa lepršavim donjim delom od laganong šifona, dok gornji deo krasi rol-kragna i efektan, romantičan vez.

Princeza od Velsa je izdanje upotpunila upadljivim, visećim, dijamantskim naušnicama, a frizura je bila u vidu krupnih retro-lokni. Kosa joj je bila puna volumena i začešljana na jednu stranu. Lepršavi donji deo haljina od laganog šifona dao je toaleti dozu opuštenosti, a cela haljina je bila nesumnjivo besprekorno elegantna. Ona je uz to ponela i bež sandale visokih potpetica brenda Prada, a sve je iskombinovala uz zlatnu pismo-tašnu koju potpisuju "Wilbur and Gussie".

Princ Vilijam je za tu svečanu priliku izabrao klasično teget odelo koje je upotpunio belom košuljom i svetloplavom kravatom. Svi su se složili da je kraljevski par oba dana bio savršeno stilizovan i međusobno usklađen. Kejt je  još jednom dokazala da je dostojna zvanja prave princeze i buduće kraljice.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)