Zanimljivosti

DRAGANA KOSJERINA ZABLISTALA U BELOM: Sve pršti od emocija, nije ni slutila da će biti pozvan i matičar (FOTO)

Lepa voditeljka jednom fotografijom izazvala je veliku pažnju fanova.

29.05.2023 19:54

DRAGANA KOSJERINA ZABLISTALA U BELOM: Sve pršti od emocija, nije ni slutila da će biti pozvan i matičar (FOTO)
Tanjug/AP

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki, a publiku je osvojila neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas mnoge emisije na RTS-u ne bi mogle ni da se zamisle bez njenog osmeha. Ova dama ulepšala je i izbor za našeg predstavnika na Pesmi za Evroviziju, a uključila se i telefonskim putem tokom narednog prestižnog muzičkog takmičenja kako bi prenela rezultate glasova srpskoh žirija. 

Dragana pak retko objavljuje dešavanja iz privatnog života. Ona je uveliko zaljubljena i srećna, čak je i verena za stomatologa Bojana Pedruva. Tačan datum sklapanja braka vešto je skrivala od javnosti.

 Nema sumnje se da će srećni par to uraditi daleko znatiželjnih pogleda javnosti. Dok iščekuje ovaj trenutak, Kosjerina se odmara od burnog rasporeda, a nije tajna da ona neretko bira toplije destinacije. Ovoga puta zaintrigirala je mnoge pošto se pojavila u belom od glave do pete. 

Ona je tako objavila na Instagramu fotografiju na kojoj je u belim lanenim pantalonama i belom lanenom sakou. Gornji odevni predmet je kombinacija mantila i sakoa budući da je dužeg kroja, na kopčanje, a ima i pojas kojim se vezuje u struku. Ravne braon sandale uparila je uz celu kombinaciju, dok je kosu vezala u  visoku punđu, a pogled sakrila iza velikih naočara za sunce. Njena opisna objava takođe je bila misteriozna.

- Stvarnost drugog reda - pisalo je kratko.

Dragana je stajala pred zidinama starog znanja, a njeni fanovi su odmah shvatili da je u pitanju Kotor, te da je Kosjerina u poseti crnogorskom primorju. Na narednim fotografijama ona je našla šareno mače koje je uslikala i  mazila, a do izražaja je došao verenički prsten koji nije umakao veštom oku njenih vernih pratilaca.

 

 

- Ne zna se ko je lepši, ti ili to mače -

- Tačnije ovo su 2 mačeta na slici -

- Anđeoska lepota -

- Hvala ti na ovim divnim slikama -

- Kotor je uvek umetnički i inspirativan -

- Vau, kakve mace -

- Rasna lepotica -

Kao i uvek našlo se nekoliko i bračnih ponuda budući da je Dragana u belom u starom gradu očigledno inspirisala mnoge.

- Dragana uzeo bih te za ruku i odveo kod matičara da nas venča i da te volim, volim, volim volim -

- Oženio bih te rado -

- S tobom i na kraj sveta -

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)