Zanimljivosti

EVO ZAŠTO JE MONIKA BELUČI PALA NA VENSANA KASELA: Procurile fotografije iz devedesetih, svi bruje o ovome čime ju je osvojio! (FOTO)

Jedna od najlepših žena sveta bila je u braku s francuskim glumcem zbog čijeg su se izgleda mnogi pitali kako je ona završila baš sa njim.

25.05.2023 13:27

EVO ZAŠTO JE MONIKA BELUČI PALA NA VENSANA KASELA: Procurile fotografije iz devedesetih, svi bruje o ovome čime ju je osvojio! (FOTO)
instagram- monicabellucciofficiel

Glumica Monika Beluči poznata je crnka bujnih atributa koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Prelepo lice, skladna građa i raskošne obline tu damu su lansirali u zvezdanu orbitu, a ona svakim pojavljivanjem u javnosti dokazuje kako titulu jedne od najlepših žena sveta i te kako zaslužuje. Podsetimo, Monika je 2015. godine, sa ounih 50 godina, postala najstarija žena koja je zavela i tajnog agenta Džejmsa Bonda, makar na filmskom platnu.

Nenadmašna lepotica, koja važi za jednu od najlepših dama planete, bila je u braku sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom (57). Njih dvoje sastali su se 1996. na snimanju filma "The Apartment", koji je označio i Monikin prelazak sa modne piste na filmsko platno. U brak su uplovili 1999. godine i dobili 2 ćerke. Postoje razne glasine o tome kako je započela njihova veza, ali oni sami izjavljuju da su se "zaljubili na prvi pogled". Ukoliko pogledamo i fotografije iz 1995, jasno je kako je šarmanti Francuz tada zaveo svetsku lepoticu.



On sam je istakao da je svoju prvu suprugu u početku posmatrao "kao još jedan model koji pokušava da uspe na filmu, i to sa izvanrednim grudima", a ona je njega, pak, videla kao "arogantnog, napasnog zavodnika". Međutim, sudbina je htela da se posle nekoliko poljubaca ispred kamere rodi nešto mnogo veće. Glumeći ljubavnike na velikom ekranu rešili su da filmsku ljubav oprobaju i u praksi. Tako je osvanula epska fotografija na kojoj se vidi iskra koja je izgleda razbuktala varnicu i pretvorila se u pravi požar strasti. 

Monika sedi u bioskopskoj sali i sramežljivo gleda ispred sebe u svoje ruke. Vensan je pored nje i deluje kao da joj se podsmeva ili joj je upravo rekao neku šalu koja je učinila da se ona postidi. Njegov pogled usmeren je pravo u nju, a širok osmeh pokazuje koliko je glumac još tada bio očaran Belučijevom. Vensan je tada imao kovrdžavu kosu, a riđe lokne su nemarno padale po čelu ovog tada tridesetjednogodišnjaka.


Bojeći se preterane vezanosti koja bi mogla da poremeti njen dalji profesionalni angažman Monika je od samog početka romanse jasno postavila granice. Ostala je da živi u Parizu, a mnogo vremena je provodila i u Londonu i Rimu. Poznato je da je par i tokom braka živeo podjednako na sve 3 adrese - u Francuskoj, Italiji i Engleskoj. Čak i po sklapanju braka Vensan je najčešće boravio u Parizu, a ona u Rimu. Ljubav na daljinu postala im je navika.

Glumici se, takođe, nije žurilo da postane majka. Prvu ćerku, Devu, rodila je kada je imala 39 godina, a drugu, Leoni, u 45. Vensan je uz to imao naviku da ode u Brazil i tamo provede određeno vreme, dok je Monika ostajala u porodičnom domu sa ćerkama. Ipak, ubrzo potom je usledilo okončanje njihovog braka 2013. Novinari su često ispitivali glumca o odnosu sa suprugom, a on je jednom prilikom ovako odgovorio:

- Nikad ne znamo do kada će da traje brak. Danas funkcioniše, ali za godinu ili dve ko zna - rekao je on tada.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)