Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ ZABLISTALA SVA U BELOM: Svi govore o prstenu koji sija na njenoj ruci, nikada nije delovala srećnije (FOTO)

Udovica Olivera Ivanovića sreću je pronašla pored Igora Jurića, a njihovi pratioci na društvenim mrežama željno isčekuju kada će njih dvoje stati na ludi kamen.

05.07.2023 10:10

MILENA POPOVIĆ ZABLISTALA SVA U BELOM: Svi govore o prstenu koji sija na njenoj ruci, nikada nije delovala srećnije  (FOTO)
instagram.com/milenapopovic

Udovica političara Olivera Jovanovića, Milena Popović (40) poslednjih godina neprestano je u žiži interesovanja, a jedna od tema je i njena veza sa Igorom Jurićem, koja je odavno javna. Po objavama koje ta dama neretko deli putem Instagrama može se videti da je ona sve lepša i lepša, a i sama je priznala da je posle svega najzad srećna. Pažnju javnosti dodatno je istakao i prsten od belog zlata koji je zablistao na domalom prstu njene desne ruke. Međutim, Milena je rekla da je navodno taj prsten kupila samoj sebi.

Popovićeva je ovih dana objavila fotografiju na kojoj je, na radost brojnih fanova, zablistala u belom, a pojedini su se ponadali da su možda zazvonila crkvena zvona u njene i Igorove čast ljubavi

Ipak, MIlena o privatnom životu retko priča. Ona je samo istakla da je Jurića upoznala na jednom snimanju i da je ubrzo planula ljubav kojoj se niko nije nadao. Dodala je da joj upravo ta ljubav daje vetar u leđa i da je on na najbolji mogući način prihvatio njenog sina Bogdana.

Milena je tako nedavno objavila fotografiju u belom kompletu. Ona je u belom sakou, dok drži čašu belog vina u ruci i gleda u stranu. Primetan je prsten na njenom domalom prstu, a kosa joj je puštena u vidu talasa da neobavezno pada preko ramena, dok je šminka ponovo istakla kompletnu njenu lepotu. 

Ni ovog puta nije previše otkrivala svojim pratiocima te ostaje da razmišljaju o tome da li će ljubav sa Igorom krunisati brakom, te da li je ovaj beli autfit samo uvertira za ono što sleduje.

Uvek sam bila specifična, drugačija i buntovna. Uvek sam bila borac za ženska prava. Nisam dozvoljavala da se ružno govori o ženama. Iako sam najviše uvreda i najviše loših reči u čitavom životu doživela upravo od pripadnica lepšeg pola, uvek sam na strani žena i uvek se trudim da ih zaštitim. Na taj način sam bila autoritet i u svom društvu i među svojim drugaricama i u gradu u kom sam živela. Jesam bila specifična, drugačija, ali su me ljudi voleli kao što me vole i danas. Generalno sam neko ko voli ljude i ko smatra da je mnogo više dobrih nego što je loših - izjavila je Popovićeva nedavno.

 

 

Popovićevu na Instagramu prati više od 96.000 ljudi, a svi sa nestrpljenjem isčekuju svaku njenu novu objavu. Salva pohvala na račun izgleda usaledila je i ovaj put. Mnogi su reagovali u vidu smajlija koji su zaljubljeni ili u vidu srca, dok nisu izostali komentrai kako ova dama na pragu pete decenije izgleda sve bolje i bolje.

- Ovo je primer prirodne lepote jedne divne žene -

- Ptico moja, beli labude -

- Predivna si dušo -

- Najjača riba u Srbiji -

- Prelepa si žena, samo cuvaj se zlih ljudi, sve najbolje želim tebi i tvom sinu -

- Boginja lepote -

- Svaka čast, predivna si -

- Prava dama -

- Jednom rečju lepotica - bile su samo neke od reakcija.

Komentari (1)

Vlada

05.07.2023 06:48

Hiljadu mi retorti,ili ti sto mu gromova