Zanimljivosti

"UJUTRU SE OPET U MENE ZALJUBI": Fotografija Nine Badrić i Petra Graša pokrenula lavinu komentara, svi pričaju o njihovoj ljubavi (FOTO)

Poznati dvojac objavio je novi duet kojim su ponovo doveli do nagađanja o tome da li među njima ima nešto više od prijateljstva.

28.06.2023 12:00

"UJUTRU SE OPET U MENE ZALJUBI": Fotografija Nine Badrić i Petra Graša pokrenula lavinu komentara, svi pričaju o njihovoj ljubavi (FOTO)
Instagram-badrich

Hrvatski pevač Petar Grašo (47) i pevačica Nina Badrić (50) dobri su prijatelji i ne kriju koliko se druže i međusodbno podržavaju od kada su stupili na scenu, a fanovi ovih dana imaju mnogo razloga da im se raduju. Naime, ovaj popualarni dvojac je ukrstio glasove posle skoro pune dve decenije. Duetsku pesmu "Nemoj" su nedavno premijerno izveli na festivalu Melodije Jadrana. Tako su fan stranice ovih pevača ostale preplavljene fotografijama ovog para, kako od pre nekoliko dana kada su izveli zajedničku pesmu, tako i od ranije.

Nina je tako pod emotivnim nabojem na svom Instagram nalogu objavila seriju fotogtrafija na kojoj su ona i Grašo, kako danas takom i tokom perioda kada su tek započinjali karijere. Pojedine fotografije nastale su pre nepune dve decenije, a odmah bi se moglo reći da se poznati izvođači bitnije nisu promenili tokom svih ovih godina. Njihovi fanovi redovno dele fotografije ovog dvojca iz mladosti, a tako je osvanula i ova fotografija. Nina je u crnoj cvetnoj haljini, kosu je vezala u rep, dok je od šminke najistaknutiji crveni karmin. Petar je s druge strane u plavoj košulji, a kosa i brada su mu nešto kraće nego što ih nosi poslednjih godina. 

Ninu su pohvalili brojni fanovi kako je čitavu karijeru gradila na britkom glasu i damskom stavu bez ikakvih skandala, dok je Grašo miljenik brojnih dama koje obožavaju njegove balade. Hrvatski portali su često isticali da je višedecenijsko prijateljstvo između ovo dvoje muzičara pravi primer kako se kolege međusobno poštuju i podržavaju, kao i da je muško-žensko prijateljstvo zaista moguće.

Prilikom izvođenja duetske numere "Nemoj" na festivala Melodije Jadrana Nina se opredelila za pastelno-roze haljinu na bretele koja je bila skoroz uz telo, preko koje je išao sloj providnog tila u identičnoj nijansi. Ogrlicu sa velikim okruglim cirkonom dodala je kao jedini deo nakita, dok joj je kosa trenutno na paž i bila je u vidu talasa. Grašo je ostao veran svom prepoznatljivom stilu i pojavio se u farmerkama, beloj košulji i crnom sakou, a uz to je oko vrata dodao crno-zelenu ešarpu i naočare za sunce. Svi su konstovali kako se poznati dvojac nimalo nije promenio do početka svojih karijera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

- Ujutro se opet u mene zaljubi - napisala je Nina u opisu.

Mnogi fanovi su pak smatrali da bi upravo Nina mogla da bude savršena partnerka Grašu, uporedivši je sa njegovom bivšom dugogodišnjom ljubavi Danijelom Martinović, kao i suprugom Hanom Huljić, od kojih smatraju da je ipak mnogo bolja za Petra.

- I sve ove godine vas dvoje ste pravi par. Danijela nikako! Hana je premlada. Nina je savršena! -

- Predivno prijateljstvo, predivni Grašo i naša Nina -

- Pesma na prvu osvaja, divno se ljube ta dva glasa -

- Koliko odlučnosti i dostojanstva u glasu. Nina uvek bila i ostala drugačija od svih ostalih. Svoja, iskrena, jednostavna -

- Nina=ljubav -

- Obožavanje.. Čarobni ste.. Prelepa pesma, divan spot.. Bravo -

- Ova pesma dodiruje dušu...Hvala vam od ❤️ -

- Nina Badrić je doslovno kao Monika Beluči -

- Isplatilo se čekati vas sve ove godine -

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)