Zanimljivosti

ANJA MIT TOTALNO NEPREPOZNATLJIVA: Šta kažete na snimak atraktivne glumice bez šminke, da li liči na sebe? (FOTO/VIDEO)

Glumica nema problem da na svojim društvenim mrežama podeli kako izgleda pčre nego što se sredi za emisije, ali ovaj video-zapis je po mnogo čemu specifičan.

27.06.2023 12:01

ANJA MIT TOTALNO NEPREPOZNATLJIVA: Šta kažete na snimak atraktivne glumice bez šminke, da li liči na sebe? (FOTO/VIDEO)
ATA images

Glumica Anja Mit (31) godinama vodi uspešnu karijeru, a publika ju je gledala u serijama „Komšije“, „Senke nad Balkanom“ i „Istine i laži“. Ona se pre nepunih godinu dana udala za pilota Ognjena Vesića, otkad joj ne silazi osmeh s lica. Njihova ljubavna priča je po svemu specifična. Naime, upoznali su se tokom jedne njene emisije gde je trebalo da leti avionom kojim je upravljao, ni manje ni više, već Vesić. Prema njenim rečima, bila je to ljubav na prvi pogled koja je kulminirala brakom septembra prošle godine.

Anja je nastavila da uspešno snima serije i emisije, ali izgleda da joj početak nedelje pada pomalo teško. Budući da važi za damu koja nema problema da se usnimi ili fotografiše bez trunke šminke ili frizure, ona je tako juče objavila video koji je naišao na veliki broj reakcija. Glumica je očigledno tek ustala i bukvalno jedva gleda dok sedi u šminkernici gde je tim stručnjaka priprema za emisiju. Mnogi lepu glumicu možda ne bi ni prepoznali u ovom izdanju, ali ona očigledno nema problem sa tim.

- Moja poslednja nervna ćelija, a tek je ponedeljak - objavila je duhovita Anja, dok je u pozadini išla pesma pevača Nedeljka Bajića Baje "Ljubavnik na duge staze".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mit Anja (@anjamitofficial)

Reakcije na snimak nisu izostale, a većina je bila u vidu osmeha. Očigledno je da je mnogima ulepšala dan. 

Inače, svi znamo da žene šminkom ulepšavaju izgled i ističu ono najaktraktivnije, pa tako mnoge dame imaju problem da se bez imalo mejkapa pojave u javnosti ili uslikaju. Kada su u pitanju poznate dame one najčešće kriju lice od budnog oka paparaca kao zmija noge, ali Mitova nema problem sa tim. Ona prirodno izgleda i bez šminke, tako da joj je njena veća količina neophodna jedino zbog snimanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mit Anja (@anjamitofficial)

Nije ni čudo što je Ana neispavana i loše volje ukoliko se uzme u obzir da je svega nekoliko dana pre ove objave bila na odmoru. Povratak sa sunčane obale u realnost ume teško da padne. Međutim, pratioci njenog Instagram naloga su se posebno obradovali njenom letnjem predahu, a razlog za to su fotografije sa letovanja koje je postavljala iz dana u dan.

Glumica je tako objavila nekoliko fotografija u svetlucavom plavom, kao i u pink bikiniju, a budući da ima telo na kojoj bi joj pozavidele mnoge žene, to je izazvalo salve komentara po društvenim mrežama. Anja se nije trudila da fotografije provlači kroz filtere, a na plaži se pojavljivala uz velike naočare za sunce i bez trunke šminke, kao što i treba da bude. Ona je u opsima snimaka postavljala grčku muziku, a jednu objavu je posvetila svom novopečenom suprugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mit Anja (@anjamitofficial)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)