Zanimljivosti

"RAT" ZBOG GOLIŠAVE SANJE MARINKOVIĆ! Voditeljka objavila sliku u kupaćem i izazvala trans, zbog ovog prizora zavadila se dvojica muškaraca, a evo šta joj nude! (FOTO/VIDEO)

U četrdsesetdevetoj godini ona izgleda nikad bolje, a dokaz su i najnoviji snimci sa plaže Dubaija, koji su izazvali pravu pomamu na Instagramu.

22.06.2023 18:01

"RAT" ZBOG GOLIŠAVE SANJE MARINKOVIĆ! Voditeljka objavila sliku u kupaćem i izazvala trans, zbog ovog prizora zavadila se dvojica muškaraca, a evo šta joj nude! (FOTO/VIDEO)
ATA images

Sanja Marinković (49) važi za jednu od najatraktinijih i najpoznatijih voditeljki na našim prostorima. Činjenica je da je ona decenijama na medijskoj sceni, a nebrojano puta je poznate ličnosti "rešetala" pitanjima o njihovoj najdubljoj intimi u svojoj emisiji "Magazin in". Ta dama definitivno nema dlake na jeziku kada sa gostima priča na temu braka, prevare, neuzvraćene ljubavi i svega sličnog. Bila je udata za reditelja Aleksandra Urhina, za koga je svojevremeno govorila kako je od prvog trena znala da će se udati upravo za njega. Upoznali su se na jednom snimanju, 2007. godine su postali roditelji sina Strahinje, a tek narednih godina po dobijanju deteta su rešili da se zvanično venčaju. Kasnije su se ipak i razveli.

Sanja je na pragu šeste decenije, a niko ne može da ospori njen mladolik izgled i savršenu liniju. Njeno nasmejano lice je postalo simbol ružičaste televizije, a ni posle razvoda nije izgubila optimizam, vedrinu i šarm, dok mnogi tvrde da izgleda sve bolje. Tajna Sanjinog savršenog izgleda je najverovatnije kombinacija uspešne poslovne karijere, ljubavi, pravilne ishrane, kao i redovnih proteinskih detoks programa čiji je zagovornik. Na njenom Instagram nalogu čak je navedeno da je promoter pravilne ishrane. Iako joj niko ne bi dao godine koje ima, njeno životno iskustvo pokazalo se kao veoma inspirativno, tako da sad ima mnogo toga da poruči damama koje su u godinama posle četrdesete. Po njenim rečima, tek te godine su sjajne.

Marinkovićeva je trenutno na odmoru u Dubaiju, a objavila je fotografiju na kojoj joj gotovo niko ne bi dao njene godine. Razlog je kranje očigledan - voditeljka je za fotografiju pozirala među talasima kako izlazi na obalu u crnom jednodelnom kupaćem kostimu koji je visoko izrezan u predelu bokova i ima široke bretele. Sanja je dodatno spas od jakog sunca našla u slamnatom šeširu i naočarima za sunce.

Mnogi nisu mogli, a da ne primete njeno izvajano telo.

- Letnja opuštanja su mi u prvim danima ovog strašnog godišnjeg doba već bila na meniju i verujem da će ta "infuzija" dobrih misli trajati bar do prvih jesenjih kiša. Želim to svima vama, a zahvalna sam prijateljicama na vrelim uzbuđenjima u mom omiljenom gradu - napisala je Sanja u opisu fotografije.

Usledila je salva reakcija. 

- Prelepa si, veoma privlačna i šarmantna mlada dama, čarobnog tela, vrhunskih prelepih nogu i sočnih usana -

- Neodoljiva lepotica -

- Lutko, želim ti lep odmor i uživaj, inače preslatka si mi, srce -

- Bas ti lepo stoje te naočare -

- Jedna ozbiljno zgodna žena -

- Bez pravog macana sva godišnja doba su ipak prazna - napisao je muškarac koji sebe oslovljava na Instagramu sa "Dobar macan". 

Naime, Macan nije bio jedini koji je privukao pažnju Sanjinih pratilaca. Prava polemika vodila se između dvojice muškaraca koji su se utrkivali koji bi između njih dvojice bolje pravio društvo zgodnoj voditeljki.

- Treba li društvo?! - upitao je jedan.

- Najbolje da će Sanja sa tobom! - usledio je odgovor.

- Ja sam ozbiljan, trenutno sam u Dubaiju sa nekom ekipom, ako ne verujete onda ništa - pravdao se prvi gospodin.

- Ne znas ti kakav sam ja džentlmen, uživala bi bolje pored mene! - drugi je pak navodio svoje kvalitete.

Igleda da lepoj voditeljki ponuda za društvo nikada neće manjkati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)