Zanimljivosti

ALEKSANDRA, KAKAV JE TO DEKOLTE? Voditeljka Jeftanović u nikad smelijoj odevnoj kombinaciji, pokazala adute, muškarci u transu: Otrov bih ti iz ruke jeo! (FOTO)

Atraktivna crnka još jednom je pokazala da je nenadmašna kada je kombinovanje različitih modnih stilova u pitanju.

19.06.2023 12:10

ALEKSANDRA, KAKAV JE TO DEKOLTE? Voditeljka Jeftanović u nikad smelijoj odevnoj kombinaciji, pokazala adute, muškarci u transu: Otrov bih ti iz ruke jeo! (FOTO)
ATAImages

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (47) bila je jedno od najzapaženijih lica Pink televizije. Najveću popularnost stekla je vodeći emisiju zabavnog formata, "City", a mnogi se sećaju početaka rijalitija, kada je upravo ona počela da vodi neke od prvih sezona "Farme". Aleksandra i posle toliko godina izgleda podjednako dobro i dalje važi za jednu od najlepših voditeljki, ali i najstilizovanijih. Bilo da je na radnom mestu, u studiju, u neobaveznoj šetnji ili u obližnjem kafiću, mnogi bi se složili da je gotovo nemoguće Aleksandru videti u stajlingu koji ne izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste. Tako je bilo i ovaj put.

Ona je, naime, juče objavila fotografiju iz garaže, a izgleda da su je uslikali u šetnji do nekog bitnog mesta, budući da je na sebi imala haljinu od koje bukvalno zastaje dah. Jeftanovićeva je poznata po unikatnim odevnim kombinacijama, ali ovaj put je otišla korak dalje, pa je usledila salva pohvala za izgled. Haljina je crna i duga, dok sa desne strane ima duboki izrez, tako da su do izražaja došle zgodne noge lepe voditeljke. Međutim, dekolte je bio taj koji je izazvao najviše pažnje, budući da su Aleksandrine grudi jedva bile pokrivene. U rukama je držala kožnu jaknu koju je kasnije ogrnula preko ramena, a na leđima je bilo ispisano "Kraljica nikad ne umire" (Queen never die). Celu kombinaciju zaokružila je crnim sandalama visokih potpetica.

- Kakvu kevu imamo, alooooo -

- Aleksandra Jeftanović je najstilizovanija, najbolje odevena javna ličnost -

- Brutalno dobro izgleda, potpuno svoja, harizmatična, nenadmašna. Jedno veliko bravo! -

- Otrova bih ti se iz ruke najeo -

- Nisi normalna više koliko se dobro oblačiš! -

- Kakvu harizmu imaš, kao milion dolara si! -

- Aleks, nemam reči -

- Topim se dok te gledam -

- Predivna žena!!! - bili su samo neki od komentara na račun ovog stajlinga.

Voditeljka je na velika vrata pored brojnih stilova koji su zavladali vratila klasičnu eleganciju. Dokazala je da je jednostavna i neprolazna klasika nešto što ne može biti pogrešan odabir. Kod lepe voditeljke na Instagram profilu može se pronaći inspiracija za večernji izlazak i za svakodnevna, kežual izdanja, ali i za mnoge smelije varijante.

- Uticaj Keri Bredšo na moj život. Što bi ovde rekli: kolorizovano - samo je jedna od najava specifičnog stajlinga ove dame.

Podsetimo, Aleksandru gledamo ponovo na malim ekranima posle pauze koju je napravila zbog rođenja dece. Da ljubav ne pita za godine, uverila se i ta dama kada je 2016. godine rekla sudbonosno “da” advokatu Aleksandru Švraki. Ubrzo posle venčanja rodila je dvoje dece i to jedno za drugim. Tako je sa 39 godina postala ponosna mama devojčice Ane, dok je u 40. godini na svet donela dečaka Aleksu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Djoka

19.06.2023 12:26

Najlepsa zena koja je ikada bila na TV ekranima u Srbiji. I pametna!