Zanimljivosti

"PRILIČI LI TO ŽENI TVOJIH GODINA": Marijana Mateus pokazala više nego što treba, pa razapeta na društvenim mrežama (FOTO)

Dizajnerka se pojavila golog stomaka i u mini suknjici na crnogorskom primorju što je naišlo na osude pojedinih muškaraca

06.07.2023 10:10

"PRILIČI LI TO ŽENI TVOJIH GODINA": Marijana Mateus pokazala više nego što treba, pa razapeta na društvenim mrežama (FOTO)
ATA images

Bivša žena biznismena Miodraga Kostića i bivšeg nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, kreatorka Marijana Mateus (51) ponovo je uzburkala društvene mreže. Poznata Novosađanka koja se trenutno odmara na crnogorskom primorju na Instgramu je objavila seriju fotografija u plavom kompletu.

U pitanju je top sa karnerima u karljevsko-plavoj boji koji je spušten na ramenima i doseže do ispod grudi otrivajući zategnuti stomak zgodne Mateusove. U istoj nijansi plave bila je i njena kratka suknjica koja je jedva prekrivala intimne delove.

Uz celu kombinaciju ponela je plave papuče, kosu je neobavezno vezala u rep i stavila naočare za sunce kako bi uživala u šetnji. 

- Svako leto ima neku svoju priču. Razglednica iz Crne Gore - kratko stoji u opisu objave, koja je dobila više od 4.000 sviđanja i na stotine komentara. 

Marijana je zagazila u šestu deceniju, pa su mnogi muškarci prokomentarisali da takav stil oblačenja ne priliči dami u njenim godinama.

- Ako ćemo iskreno mogla si adekvatnije da se obučeš u odnosu na tvoje godine, bez ljutnje.

-  Ništa gore nego kad se žena u zrelim godinama oblači kao mlada devojka.

- Go stomak i prekratka suknja sa pedeset i kusr godina je previše - bili su samo neki od komentara muškaraca na njene slike. 

Međutim, dame su listom stale u njenu odbranu.

- Kakve godine? Ona izgleda kao devojčica, a šta piše u krštenici koga to zanima?

- Žena izgleda fenomenalno i može da se oblači kako hoće.

- A ko si ti da joj sugerišeš kako da se obuče "za svoje godine” ?! - bili su samo neki od komentara podrške koje su žene uputile Mateusovoj. 

Ona je dobila i brojne komplimente. 

- Ni vrelina kamena ti ne može ništa.

- Maki, tebi godine definitivno ne mogu ništa.

- Mnoge mlađe devojke mogu samo da ti pozavide... Blistaš!

- Ova žena je toliko seksi očaravajuća.

- Zaslepljujuće zgodna žena.

- Маki, ti si kao vino što starija to si bolja.

- Nema bolje na celom svetu - bili su samo neki od komplimenta koje je dobila Marijana na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Deda Vasa

05.07.2023 15:27

Dobro građena, ali davno.

Alex

05.07.2023 20:51

Ona može da nosi bukvalno šta hoće i to joj dobro stoji. Kritikuju je žene zapuštene već sa 30 godina i muškarci u 40-im pivskih stomaka. To treba da joj bude samo podstrek. Puna podrška!

Наташа

06.07.2023 06:07

који је однос пластике и природног материјала?

NADA

06.07.2023 08:14

svaka čast na izgledu,ali činjenica je da žena treba da ima svest o svojim godinama,a glupo je da komentarišemo modnu kreatorku ,trebalo bi da ima stila i ona nas da savetuje i kritikuje.

миле

06.07.2023 13:02

vec 5-6 godina im a 51 godinu

Наташа

06.07.2023 13:15

који је однос пластике и природног материјала?