Zanimljivosti

DEKOLTE DO PUPKA, A JEDAN DETALJ NIKOME NIJE PROMAKAO: Evo zašto svi govore o grudima Dragane Mićalović (FOTO/VIDEO)

Glumica se pojavila na Banjaluka festu i svojom pojavom zasenila sve ostale, evo i zašto!

10.07.2023 16:00

DEKOLTE DO PUPKA, A JEDAN DETALJ NIKOME NIJE PROMAKAO: Evo zašto svi govore o grudima Dragane Mićalović (FOTO/VIDEO)
ATA images

Glumica Dragana Mićalović (32) pokupila je simpatije gledalaca igrajući u brojnim domaćim serijama. U početku je mnogima bilo interesantno što je ona malđa sestra poznate glumice Slobode Mićalović, ali Draganina gluma i egzotična lepota su je ubrzo izdvojili. Ona je uvek besprekorno doterana, sređene frizure i šminke, pa se uglavnom sa nestrpeljenjem očekuje njen dolazak na prestoničke događaje, sa kojih većinom ne izostaje.

Sestre Mićalović su se pojavile i na Banjaluka festu, gde su imale priliku da uživaju u muzici Nine Badrić i Petra Graša, a Dragana se posebno istakla i na koncertnoj večeri violiniste Nemanje Radulovića. Netipična haljina u kojoj se mlada glumica pojavila je dobila salve pohvala i ostala da se prepričava kao još jedno od izdanja u kome je Mićalovićeva zablistala. 

Draganina haljina bila je prilično unikatnog modela. Napred je bio dubok dekolte, a primetno je da se glumica opredelila da ispod haljine ne ponese brushalter. Gornji deo se tek na dnu u predelu struka vezivao, a kreacija je imala i duge rukave koji su krojem podsećali na košulju. 

Mićalovićeva je celu kombinaciju zaokružila srebrnim sandalama visokih potpetica, a opredelila se i za torbicu veoma neobičnog izgleda.  Dugu kosu pustila je da pada u stilizovanim talasima, a za razliku od setre Slobode koja se veoma diskretno šminka, Dragana voli da se prepusti veštim rukama profesionalnih šminkera koji uvek samo istaknu njenu prirodnu lepotu. 

 

 

Fotografija je dobila više od 10.000 sviđanja i na stotine komentara.

- Naučili ste me nekim novim stvarima o životu i otkrili mi nešto šta nisam znala o sebi! Hvala! - poručila je mlada glumica violinisti Nemanji Raduloviću i organizatorima Banjaluka festa.

- Najlepše stvari u životu ne mogu se dotaknuti, ali se osećaju u srcu.

- Prelepa žena.

- Obeležila si Banja Luku najlepšim osmehom, predivna si, oduševiš gde god da se pojaviš.

- Rođena za crveni tepoih.

- Prava dama.

- Haljina je božanstvena, ali samo Dragana ume ovako da je iznese.

- Lepota od koje zastaje dah.

 - Najlepša glumica.

- Koliko lepote na jednoj fotografiji - samo su neki od komentara ispod ove glumičine objave.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ggzz

10.07.2023 18:07

Realno niko ne zna ni ko je ona a u grudi joj tek niko gledao nije!! Ovi pokušaju na silu da bude slavna na kraju budu bas jadni