Zanimljivosti

ZANOSNA GLUMICA U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU: Milena blista u crvenoj svili i golih leđa, a njen osmeh govori koliko uživa (FOTO+VIDEO)

Vasićeva je podelila detalje boravka u Veneciji, a njena fotografija nastala u gondoli izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

13.07.2023 18:00

ZANOSNA GLUMICA U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU: Milena blista u crvenoj svili i golih leđa, a njen osmeh govori koliko uživa  (FOTO+VIDEO)
ATA images

Glumica Milena Vasić (45) se može pohvaliti kako ulogama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, tako i televizijskim i filmskim rolama. Osim što izgleda sjajno, ona osvaja i svojom duhovitošću i neprevaziđenim šarmom. Za razliku od većine dama iz javnog života ona je potpuno prirodna i nije ništa menjala na svom licu i telu. 

Povremeno na društvenim mrežama Milena sa fanovima podeli detalje iz privatnog života, a tako je bilo i ovaj put.

Posle dužeg vremena ona je objavila fotografije kako trenutno uživa u Veneciji i to vozeći se na gondoli. Milena je obukla crvenu svilenu haljinu na bretele sa golim leđima. Ispod nije ponela grudnjak, a u prvom planu su njene vitke, preplanule noge. 

 

 

Uz atraktivnu crvenu haljinu glumica ponela crne sandale visokih potpetica, a celokupan stajling zaokružila je upečatljivim nakitom u vidu prstena i minđuša koji su u obliku lista u boji zlata. Kompletan izgled je zaokružila crvenim karminom, dok je dugu kosu pustila da joj opušteno pada iza leđa.

Milena sedi na gondoli prekrštenih nogu i blistavog osmeha koji jasno govori koliko uživa u putovanju po venecijanskim kanalima. 

Njen izgled privukao je veliku pažnju njenih pratilaca, a komplimenti se samo nižu.

- Dama u crvenom.

- Divna glumica.

- Neverovatna žena koja odiše predivnom harizmom.

- Sijaš poput zvezde.

- Prelep osmeh, a to je velika stvar i baš ono što razoružava i daje slici najlepši ton.

- Sjaj i glamur naše Milene.

- Uvek divna i pre svega prava dama.

- Osmeh koji ne možeš kupiti ni za milion dolara.

- Boginja!

- Najlepša srpska glumica - bili su oduševljeni njeni pratioci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)