Zanimljivosti

EDITA GRMI U DEKOLTEU DO PUPKA: Pevačica se nedavno požalila kako nikako ne može da nađe muža, a sada sevnuo prsten na "specijlanom mestu"! (FOTO/VIDEO)

Aradinovićeva je objavila fotografije u nikad vrelijem izdanju, dok bračne ponude na društvenim mrežama pljušte.

21.07.2023 18:00

EDITA GRMI U DEKOLTEU DO PUPKA: Pevačica se nedavno požalila kako nikako ne može da nađe muža, a sada sevnuo prsten na "specijlanom mestu"! (FOTO/VIDEO)
ATA Images

Pevačica Edita Aradinović (30) je već kao mlada stekla veliku popularnost zahvaljujući pre svega glasu, ali i dobroj energiji. Ona je karijeru započela kao glavni vokal benda "Ministarke", da bi potom nastavila samostalnu karijeru, koja se pokazala kao uspešna od samog početka. Pevačica se posebno istakla u muzičkom takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" gde je pokazala zavidne glasovne sposobnosti.

ATAImages

Otkrila je da je u sebi uvek nosila buntovnu i dečečku energiju, ali je sada shvatila da želi da bude žensko u svakom smislu.

Edita je nedavno iznenadila pratioce na Instagramu iskrenim priznanjem da se oduvek krila iza maske "muškarca", a zapravo je sve vreme čeznula za pravom ženom u sebi. Objavila je set fotografija na kojima je u veoma ženstevnom izdanju i to u crnoj svilenoj haljini na tufne. Kreacija je u donjem delu u vidu mini suknje, dok je u gornjem delu haljine obrnuta kombinacija boja, koji krasi izrazito dubok deholte koji doseže do samog struka, a pevačica se odlučila da ovu toaletu ponese bez brushaltera. Aradinovićeva od detalja kojim je začinila stajling ima ogrlicu u vidu ruže koja je istog materijala i dezena kao i haljina. Kosu je vezala u nisku punđu, dok je šminka svedenija, ali preovladavaju tamnije nijanse senki koje njenim krupnim očima boje kestena daje posebnu notu egzotike.

- Oduvek sam se skrivala iza maske nestašnog i buntovnog dečaka koji se bori i samo bori, koji je u pripravnosti i u svakom momentu spreman da odbrani sebe i okolinu. Onda sam samo u jednom momentu počela da osećam snagu žene, mnoštvo značajnih i uticajnih osobina, ali i surovu istinu, a to je da me niko nikada nije napadao, niti tražio od mene da se branim. To je učinio život, a sada život činim ja. Zato želim da budem korisna sebi, vama i budućoj porodici, Boze zdravlja. Biti žena je dar, ali i prokletstvo. Samo zdrav, mudar i pametan muškarac zna koju stranu da probudi, a koju da uspava - napisala je Edita u opisu fotografija.

Post je u rekordnom roku dobio više od 24.000 lajkova, dok su se komentari samo nizali.

 

- Samo napred, neko će već prepoznati koja vrata da otvori.

- Lutko lepa.

- Edita je prava sinjorina.

- Bravo i samo napred draga Edita!

- Najlepša žena.

- Zaljubio sam se!

- Predivno rečeno.

- Oženio bih je iste sekunde.

- Opa, verenički prsten u krupnom kadru!

- Edita je motivacija i inspiracija - glasili su samo neki od komentara.

Edita se uoči tridesetog rođendana požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti.

 

- Tražim svog saveznika, prijatelja, saputnika, neko ko život gleda istim, ali i različitim očima od mene. Želim da imamo puno dece i životinja, da živimo u šumi u ogromnoj kući sa dvorištem, gde će nam dolaziti prijatelji sa decom i bez dece. To će biti ogromno domaćinstvo - izjavila je Edita, a sada je prsten ne njenoj desnoj ruci na domalom prstu otvorio pravu polemiku. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)