Zanimljivosti

IRINA VUKOTIĆ PONOVO ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Iz dana u dan njeni smeli stajlinzi ne prestaju da oduševljavaju široki auditorijum, a na ovo nije ostala imuna ni Marija Veljković! (FOTO)

Najnovijom kreacijom je "prikovala" gledaoce za male ekrane.

10.08.2023 18:00

IRINA VUKOTIĆ PONOVO ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Iz dana u dan njeni smeli stajlinzi ne prestaju da oduševljavaju široki auditorijum, a na ovo nije ostala imuna ni Marija Veljković! (FOTO)
ATA images

Voditeljka Irina Vukotić (47) važi za jednu od najzgodnijih i najlepših voditeljki u našoj zemlji. Iako je na medijskoj sceni već dve decenije, mnogi u to ne mogu da poveruju zato što izgleda kao i prvog dana kada su je ugledali.

Irina na televiziji Pink vodi emisiju “Novo jutro”, a mnogi su se složili da ih lepa voditeljka svojim izazovnim haljinama i kreacijama iz dana u dan oduševljava, a ovoga puta Vukotićeva je atraktivnom mini haljinom "prikovala" gledaoce za male ekrane. Kreacija je bila u kraljevskoplavoj boji, a otkrivala je zgodne noge lepe voditeljke. Ceo stajling je upotpunila crnim sandalama, a da bi cela modna kombinacija dobila poseban šmek odlučila se za diskretan nakit i sat, dok joj je kosa bila podigluta u elegantnu punđu.

Društvene mreže su planule u trenu, a na njenu pojavu nije ostala imuna ni njena koleginica sa Nacionalnog servisa Srbije, Marija Veljković. Nije tajna da se voditeljke međusobno podržavaju, pa je tako Marija pohvalila stajling Vukotićeve.

Irinina fotografija je naišla na gomilu pohvala na društvenim mrežama, a Instagram je izgoreo u trenu.

- Vi ste za RTS i dnevnik u 19:30 časova zbog prelepog izgleda i ponašanja.

- Posebna otmena dama, obožavam Irinu.

- Baš ovako izgleda savršena žena.

- Najbolje noge na Balkanu.

- E ovo je bomba na Pinku.

- Živa vatra.

- Bravo Irina, ti si primer otmene, pametne, lepe žene, a sve koleginice treba da ti zavide - glasili su samo neki od komentara.

 

 

Podsetimo, Irina je vodila jedan od prvih rijaliti šoua na našim prostorima “Veliki brat”. Atraktivna voditeljka je po završetku emitovinja ovog šoua stupila u emotivnu vezu sa jednim od učesnika tog rijalitija Savom Radovićem, sa kojim je dobila ćerku Iskru (14). Par je ubrzo svoju vezu krunisao brakom, ali je u međuvremenu usledio razvod. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)