Zanimljivosti

DANIJELA DIMITROVSKA I SANJA MARINKOVIĆ U SMELIM HALJINAMA: Bujne grudi kipe iz dekolteta, voditeljke podigle temperaturu do usijanja! (FOTO+VIDEO)

Bivša žena Ognjena Amidžića koja je od nedavno i voditeljka kao i njena koleginica pojavile se u toaletama koje su otkrivale adute ovih zgodnih dama.

04.09.2023 18:00

DANIJELA DIMITROVSKA I SANJA MARINKOVIĆ U SMELIM HALJINAMA: Bujne grudi kipe iz dekolteta, voditeljke podigle temperaturu do usijanja! (FOTO+VIDEO)
ATA images

Bivša žena Ognjena Amidžića koja je od nedavno i sama voditeljka Danijela Dimitrovska i njena koleginica Sanja Marinković rešile su da pomute razum muškarcima. Njih dve su se pojavile u smeloj kreaciji koje su više otkrivale nego skrivale njihove atribute.

Obe haljine su pripijene uz telo a akcenat je bio na njihovom bujnom poprsju koje je bukvalno kipelo iz dekoltea. Za ovakvu vrstu toalete potrebna je hrabrost koja očigledno nije manjkala Danijeli i Sanji. 

Bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića u izazovnoj haljini se oprostila od leta. Haljina je kratka, cvetnog dezena, u donjem delu je u vidu mini suknje, dok je akcenat na gornjem delu. Dekolte je u prvom planu, budući da je haljina dugih rukava koji se završavaju karnerom, ali je spuštenih ramena. Dimitrovska je tako gola ramena i veći deo grudi pa muškarci nisu znali u šta pre da gledaju.

- Poslednji dani leta - kratko je napisala ona.

 

 

Zgodnu Danijelu na Instagramu prati čak 125.000 ljudi koji nisu ostali imuni na ovo njeno izdanje.

- Žena posebne lepote i harizme.

- Bravo lepotice, savršena si!

- Zapanjujuća žena.

- Jednom rečju: savršena!

- Lepoj ženi sve lepo stoji.

- Ona je sve lepša i lepša - bili su neki od komentara na njen post.

Voditeljka emisije “Magazin in” na ružičastoj televiziji, Sanja Marinković, izgleda je rešila da podigne temperaturu do usijanja. Ona se odlučila za usku belu koktel haljinu do kolena, a svi pogledi bili su usmereni u pravcu njenog dekoltea. Naime, voditeljka je nosila kreaciju veoma specifičnog kroja, koja je njene grudi prekrivala uskim belim topom, iz koga su one bukvalno "kipele". 

- Kada radim posao koji volim, često se osećam kao “Ferari bez pauze”! Kojim se vi poslom bavite i obožavate li ga?! - upitala je Marinkovićeva svoje pratioce.

Izgleda da njenih 195.000 fanova pored ovakvog izgleda popularne voditeljke nije ni obratilo pažnju na njeno pitanje. 

- Najlepša, najbolja ikad viđena voditeljka.

- Božanstvena, savršena, besprekorna, linija top, haljina salivena, prelepo ti pristaje.

- Sanja, koliko si zgodna!

- Ništa lepše nema od tebe, lutko! 

- Sanjice ti si lepa i uspešna voditeljka koja ima svoju emisiju, nemoj da te modni kreatori nagovaraju na fluidnu i slobodniju kreaciju - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)